• Test Text
 •  

   

   

   

  De 46e editie van het Mr. Jan Kamptoernooi komt er weer aan! En wel op vrijdag 14 december. De vijf basisscholen van Wormerland hebben de teams weer ingeschreven. Er zijn jongensteams en meisjesteams die gaan strijden om de legendarische Ajax-beker. En meedoen is natuurlijk weer belangrijker dan winnen dus wie gaat dit jaar de Fred Heidbuurt sportiviteitsbeker meenemen voor een jaar!
   
  Karin en haar team hebben de touwtjes weer stevig in handen daar waar het gaat om de organisatie van dit toernooi. Kortom er staat niets in de weg om deze dag weer tot een onvergetelijke te maken.
   
  En inmiddels is het nu voor de 46 keer. Grote kans dat je ouders hebben meegedaan en misschien wel je opa en je oma........
   
  Neem mee om aan te  moedigen je vader, moeder, broer, zus, opa en oma en natuurlijk je klasgenoten om aan te moedigen. Spandoeken, toeters zijn ook welkom. Het toernooi start om 15 uur in twee sporthallen. Einde van het toernooi is 21 uur! Het Heinen Huis is uiteraard open voor een hapje en een drankje dus je kan gewoon blijven!
   
  Voor verdere info en wedstrijdoverzicht: www.meesterjankamptoernooi.nl

   

   
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide