• Test Text
 • WSV-complex is gesloten!

  Het is echter niet voor iedereen duidelijk, dat het dan ook niet de bedoeling is om over de hekken te klimmen en toch te gaan voetballen bij WSV.

  De sluiting van het complex is een gevolg van het advies van het RIVM en de KNVB. Op deze manier kunnen we samen de verspreiding van het Corona virus beperken. Het advies is om niet in groepen activiteiten te ondernemen en gepaste afstand van elkaar te houden.

  Wij begrijpen dat als je jong bent het moeilijk is om je daaraan te houden en thuis te blijven. We willen jullie toch dringend vragen om niet meer naar WSV te komen.

  Het onbevoegd betreden van het complex is bovendien een strafbaar feit.

  Er is inmiddels overleg geweest met de Politie; zij zullen regelmatig gaan controleren.

  Tot slot vragen wij hierbij ook de hulp van de ouders: druk uw kinderen op het hart dat zij niet op het complex mogen komen.

  Hartelijk dank voor jullie medewerking!


  Het bestuur

  ------------------------------------------

  Beste WSVers,

  Naar aanleiding van de door het Kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competitie van het amateurvoetbal niet meer zal worden hervat. Bovendien heeft de KNVB beslist dat er geen eindstanden komen en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zullen zijn. Ook de bekercompetities zullen niet worden uitgespeeld. Dit geldt voor alle competities, dus voor heren, dames en jeugd. Zowel op het veld als in de zaal. Dit houdt in dat in het volgende seizoen, 2020/2021 iedereen weer start in dezelfde klasse als in het huidige seizoen. Alleen de lagere teams kunnen, zoals gebruikelijk, worden ingeschreven op het gewenste niveau.

  Dit betekent voor onze vereniging natuurlijk een geweldige tegenvaller met een 1e herenteam dat ruimschoots aan de leiding gaat in deze competitie en waarvan we natuurlijk allemaal hoopten dat dit tot een kampioenschap zou gaan leiden. Dit is natuurlijk een geweldige sportieve tegenvaller, maar ook financieel heeft dit grote gevolgen voor onze vereniging. Door deze maatregel zal ook de kantine dit seizoen geen inkomsten meer gaan genereren, wat natuurlijk een groot gat in de financiële boekhouding van WSV’30 zal veroorzaken. Ook zullen de inkomsten van het oudpapier aanmerkelijk lager uitvallen dan de voorgaande jaren. Door deze crisis hebben wij namelijk als bestuur het besluit moeten nemen om voorlopig te stoppen met het ophalen hiervan. Voor de bewoners van Wormerland is het natuurlijk wel mogelijk om hun oudpapier zelf naar het complex van WSV’30 te brengen. De container is daarvoor geplaatst op het parkeerterrein voor ons complex.

  Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijden en hopen dat u gezond blijft.


  Het Bestuur van WSV’30

 • 3 van pagina 3

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide