• Test Text
 • WSV Vrouwen 1 Zondag schrijft geschiedenis met bereiken halve finale KNVB beker

  Afgelopen zaterdag stond de kwartfinale van de KNVB beker tegen Wartburgia 2 op het programma. In de bespreking had onze trainer Cor Smit, samen met zijn technische staf, het fundament gelegd voor een zeer sterk collectief optreden van onze Vrouwen. Het team stond goed en was bereid met elkaar te knokken en alles te geven voor een goed resultaat.

  Wartburgia is van oudsher een bolwerk op het gebied van Meiden/Vrouwen voetbal. Hun eerste team speelt in de topklasse, Vrouwen 2 speelt in de reserve hoofdklasse en is een combinatie van aanstormend talent en een paar geroutineerde speelsters.

  Voor een talrijk publiek ontspon zich een attractieve, spannende wedstrijd met een hoog tempo. Het begin was voor Wartburgia. Met slimme steekpasses binnendoor werden de snelle, handige en gevaarlijke buitenspeelsters in stelling gebracht. Onze vleugelverdedigers, “Joost” en Iris, hadden het in het begin moeilijk met deze lastige tegenstanders maar herstelden zich gaande de wedstrijd geweldig, zelfs zo goed dat beide buitenspeelsters in de loop van de wedstrijd gewisseld werden. Mede door het geweldig ingrijpen van Jamie, die met haar snelheid en uitschuifbare benen bij enkele gevaarlijke situaties als reddende engel optrad,  Kim en in laatste instantie Wieske, kreeg Wartburgia weliswaar een paar mogelijkheden, maar verder dan een schot op de paal kwamen zij niet.

  Onze ex-leider/grensrechter Theo Brinkman, tevens actief bij Wartburgia, had waarschijnlijk aangegeven dat Wartburgia vooral Stefanie in de gaten moest houden. Zij werd kort gedekt en steeds stevig op de huid gezeten. In het verloop van de wedstrijd kwam de wedstrijd meer in evenwicht, zonder dat WSV grote kansen wist te scheppen. 

  In de tweede helft werd het een wedstrijd met wisselende kansen, na het inbrengen van Jade, werd WSV door haar snelheid gevaarlijker en kwam vaker voor het doel van Wartburgia. Ons middenveld, met een sterk spelende Noami, greep de kans om aanvallender te gaan spelen. Jade kreeg een goede kans maar de Wartburgia keepster redde, aan WSV kant moest Wieske een aantal keren handelend optreden en goede reddingen verrichten om de nul vast te houden.

  Ondanks een aantal spannende momenten voor beide doelen, eindigde de wedstrijd in 0 – 0, de beslissing moest dus vallen door strafschoppen. Daniëlle, waarschijnlijk de jongste speelster op het veld(of Wieske ?), nam de zware verantwoordelijkheid voor het nemen van de eerste penalty, raak ! Dit goede voorbeeld werd vervolgens gevolgd door Kelcy, Stefanie, Britt en Kim. Alle 5 raak, niet voor niets geoefend !!  Of Wieske nu de laatste penalty neemster  van Wartburgia hypnotiseerde, maar zij schoot haar penalty in ieder geval over.

  Een vreugde explosie  bij de WSV speelsters was het gevolg, blij als ze waren met het bereiken van de halve finale van de KNVB beker. Sommige speelsters waren door het hoge tempo en de geleverde strijd aan het einde van hun latijn.

  Mede dankzij de geweldige medewerking van de moeder van Dailey en van Britt kon de overwinning in de kantine gevierd worden, de Meiden/Vrouwenafdeling is beide dames zeer erkentelijk voor hun betrokkenheid en het willen “staan” in de kantine, na afloop van de wedstrijd. Ook “Ome Jan Linde” verdient alle lof voor zijn aanwezigheid en bereidheid om de scheidsrechter op te vangen en een aantal zaken rond de wedstrijd te regelen.

  WSV kan en moet trots zijn op de betrokkenheid en de bereidheid van deze vrijwilligers om iets te doen voor de club.

   

  Namens Meiden/Vrouwenafdeling WSV’30

  Marius van Malsen en Frank Jonker

 •  

   

   

   

  WIJZIGING OPHAALSCHEMA OUD PAPIER WSV’30

  Om een betere efficiëntie te bereiken, wordt voor het ophalen van oud papier het ophaalschema van WSV’30 m.i.v. dinsdag 2 april a.s. gewijzigd.

  Vanaf die datum zal de DINSDAG de gehele Dorpsstraat, Mariastraat, Oosteinde en Jisp als vaste ophaaldag gelden.
  De ploeg van WSV’30 begint rond 08.30 uur in Jisp.

  Voor de overige bewoners in Wormer blijft de ophaaldag gewoon op de maandag staan.  

  Papier/karton gebundeld, in dozen of zakken aanbieden en graag op de vaste verzamelplekken.
  Beslist geen los papier deponeren i.v.m. vervuiling.

 • Op 8 februari 2019 gaan we weer starten met de vernieuwde voetbalmodules. Inschrijven kan voor de techniek, talenten en een Elite groep. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze innovaties om spelers extra uit te dagen. Want dit is hard nodig, het hedendaagse voetbal verandert. Waar is het pleintjes voetbal gebleven! Kinderen spelen het liefst op de playstation en komen steeds minder buiten. Vandaar dat de WSV1930 voetbalschool zich blijft ontwikkelen met steeds vernieuwde voetbal innovaties om spelers/sters uit te dagen.

  Deze voetbaltrainingen doen we in verschillende kleine groepen om spelers genoeg aandacht te geven en te verbeteren.

  Meer informatie kunt u vinden op de wsv1930voetbalschool.nl site. Wij bieden 10 leuke en leerzame voetbaltrainingen aan voor slechts € 75. De nieuwe voetbaltrainingen starten weer op vrijdag 8 februari 2019. Op 1 februari 2019 geven we een gratis voetbaltraining, iedereen kan hiervoor inschrijven, ga naar de www.WSV1930voetbalschool.nl site en schrijf je in! Tot op het veld.

  De WSV1930 Voetbalschool werkt met de volgende voetbal innovaties:

  De SmartGoals worden gebruikt bij alle professionele voetbalclub, Ajax, PSV, AZ, Feyenoord en veel buitenlandse clubs trainen met deze intelligente trainingssysteem. Door middel van zes goaltjes - allen uitgerust met LED verlichting - is het met de SMARTGOALS mogelijk om dynamisch te trainen en o.a. het reactievermogen, conditie, anticiperen, snel schakelen, veldoverzicht, teamwork, snelheid, hoge balcirculatie, en effectief communiceren tussen de spelers.

  De nieuwste innovatie zijn De SmartGoals sprint frames Of we nu een dribbel- of sprintparcour uitzetten we kunnen iedere speler nu meten met behulp van onze Smartapp. Deze mogelijkheden geeft ons de tools om spelers nog meer te monitoren en te begeleiden op ieder zijn / haar voetbalniveau. Spelers vinden het super leuk om tijden met elkaar te vergelijken. Er ontstaan leuke competities.

  De Goalshot staat voor ultieme innovatie en vernieuwing in het internationale voetbal waarmee iedere speler zich maar één doel stelt,??scoor zoveel mogelijk doelpunten!

  De Soccerwave / Rebounders wordt op het trainingsveld gebruikt om een bal aan te nemen, weg te draaien of om af te werken op het doel. Je kunt een bal inspelen op de Soccerwave en deze krijg je dan vervolgens terug met een curve terug. De Soccerwave is bij Manchester United en Liverpool al opgenomen in de jeugdopleiding.

  De Mini-soccerball / Tocball Xavi past perfect in de Cogitraining. Nieuw is de bal aan een touwtje niet. Een club als Ajax had een soortelijk product al 25 jaar geleden, Degene die hier lyrisch over is heeft de naam Wesley Sneijder. En hij is nog steeds de beste tweebenige voetballer van de wereld!

  De cogitraining is er op gericht om de voetballer op een creatieve manier oplossingen te zien tijdens het voetbal. Het creatieve brein en het sneller zien van voetbaloplossingen is trainbaar. Wanneer patronen en spelsituaties herkend worden door de hersenen zorgt dit ervoor dat spelers sneller de juiste beslissingen kunnen nemen. Met cogitraining kunnen we bovenstaande opbouwen vanuit oefeningen gericht op balbeheersing en lichaamsbeheersing. Deze oefeningen worden uiteraard aangeboden in onze trainingen. Dus aarzel niet en schrijf je in voor een van onze voetbaltrainingen.

 • Vergeet je ook wel eens de SponsorKliks pagina te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen?
  Dat gebeurt de beste, neem dat van ons aan, hoe betrokken je ook bij de club bent.

  Met deze "truc" wordt dat tot een absoluut minimum beperkt

  Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video), maar daarmee zullen  de SponsorKliks inkomsten voor WSV1930 significant gaan stijgen.

  BLACK FRIDAY is net voorbij en Sinterklaas en Kerst komen er al weer aan. Wij krijgen vaak van gebruikers de vraag of we niet iets hebben zodat het minder vaak vergeten wordt. Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten! 

  In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo's zie je hoe je dit in jouw browser installeert.

  Voor Google Chrome klik hier

  Voor Safari klik hier

  Voor Firefox klik hier

  Voor Internet Explorer klik hier

  WSV1930 kan wel wat financiële hulp gebruiken!!! Dan is het slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor WSV1930.

  Alvast bedankt namens de Sponsor Commissie.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide