• Test Text
 • Meld je nu aan voor de Rabo AZ voetbalclinics bij WSV!

  Wil jij net zo goed leren voetballen als Calvin Stengs en Guus Til? Je krijgt tijdens de clinics onder leiding van een AZ trainer de mogelijkheid om aan je voetbalskills te werken. Mascottes Herry & Berry zijn er ook bij om je aan te moedigen!

  De clinics worden gegeven op 26 juni bij WSV en op 16 juli op het AFAS Trainingscomplex (je mag je voor beide clinics aanmelden)


  Programma

  * 14.45 uur inloop

  * 15:00 uur start - welkom heten deelnemers

  * 15:05 uur warming up

  * 15:15 uur Rabo AZ voetbalclinic

  * 16.30 uur einde

   

  Na afloop van de clinic krijg je een AZ certificaat, een sportdrankje en een goodiebag.

  Meld je hier aan! https://sites.rabobank.nl/zaanstreek/RaboAZvoetbalclinic/modules/product/actiesites/homepage/default/?ItemId=21178&OriginalItemId=21176

  De clinic is voor de teams vanaf onder 8 tot en met onder 12 (inclusief 13-3).

  Beste trainers/leiders graag per team inventariseren wie er wil deelnemen. Voor WSV spelers is de clinic woensdagmiddag 26 juni op het WSV complex. Voor vragen app Marco Boelens even (leider 12-2) 06-27048607. Je kan de deelnemers van jullie team ook mailen naar marco.boelens@rabobank.nl.

 • WSV Vrouwen 1, na strafschoppen, helaas uitgeschakeld voor het bereiken van KNVB bekerfinale, waar was de VAR toen we de VAR nodig hadden ?

  WSV Vrouwen 1 had gisteren een unieke mogelijkheid om clubhistorie te schrijven. Door winst bij Wartburgia zou het zich kunnen plaatsen voor de KNVB bekerfinale.

  De  tegenstander, Wartburgia 3, is een team van voornamelijk oud eerste elftal speelsters, gekenmerkt door er gemakkelijk uitziend combinatievoetbal, spelinzicht, technisch en tactisch sterk.  Door de afwezigheid van Kim Snelders moest onze trainer, Cor Smit, zijn elftal noodgedwongen, enigszins aanpassen. Kelcy verhuisde een linie naar achteren waardoor zij minder aanvallende impulsen kon geven dan gebruikelijk. In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd met wisselende kansen voor beide doelen. Jaimie en Wieske waren verschillende keren een sta in de weg voor de Wartburgia aanvalsters. Wieske stortte zich een aantal keren onvervaard voor de voeten van een Wartburgia speelster, die in een uiterste poging de bal langs Wieske te krijgen, haar verschillende keren blesseerden. De scheids had Wieske wel wat meer in bescherming mogen nemen en/of de speelsters van Wartburgia moeten aanspreken om niet te fel/onbesuisd het duel met haar aan te gaan. Haar werkgever, R & R Flowers, vroeg zich ongerust af, hoe het met de te verwachten Paasdrukte moest gaan als Wieske “echt ” geblesseerd zou raken.

  Iris moest zich vanwege een spierblessure laten vervangen door Celine, voor wie dit haar debuut bij Vrouwen 1 betekende. Mede door haar loopsnelheid wist Celine zich goed te handhaven in haar debuutwedstrijd.

  Uit een vrije trap legde Kelcy de bal achter de defensie van Wartburgia waar Britt, door haar snelheid, als eerste bij de bal was en deze zeer beheerst over de uitgelopen keepster in de verre hoek deponeerde 0 – 1. Of WSV door de euforie over de voorsprong collectief even in “droomland” vertoefde, feit is dat Wartburgia via een snelle aanval over links, gevolgd door een loepzuivere, lage voorzet op de spits, de achterstand binnen de minuut omzette in een gelijke stand 1 – 1. De keepster van Wartburgia is een veldspeelster, dit bleek duidelijk toen zij een strakke corner van Daily bij de voorste paal in haar eigen doel sloeg, 1 – 2. Mede door de vele toeschouwers uit Wormer en het gegeven dat na afloop van hun training, de selectiespeelsters van Wartburgia duidelijk van hun aanwezigheid lieten blijken, ontstond er een ware cupsfeer.

  Door het afgelopen zijn van de training van de selectie kon Wartburgia in de 2e helft de trainster van de selectie in het veld brengen (staat zij met haar eigen naam op het wedstrijdformulier ? Antwoord is ja.). Dit kwam het spel van Wartburgia duidelijk ten goede.

  Uit een voorzet van links miste Daily, midden voor het doel, de kans om de wedstrijd te beslissen en uitgeroepen te worden tot “Vrouw of the match “ vanwege haar 2 belangrijke doelpunten. Of ze niet helemaal uitkwam met haar passen maar zij raakte de bal meer met haar hak, terwijl de binnenkant van de voet vereist was, om de voorzet tot doelpunt te promoveren. Nu rolde de bal net langs de voor WSV verkeerde kant van de paal. Toen de hardwerkende Daniëlle een paar meter buiten het strafgebied werd neergelegd, kon  Stefanie vanuit een kansrijke positie gaan aanleggen. Zij krulde de bal, welke er volgens de ook aanwezige ex-trainer Faouzi in zou gaan, net over de lat.

  Onder aanvoering van de trainster van de selectie begon Wartburgia aan te dringen. WSV moest zoveel energie steken in het veroveren van de bal dat onze vrouwen met het hier uit voortvloeiende balbezit te weinig in aanvallend opzicht konden doen. De voorhoede en het middenveld kregen steeds meer moeite om de bal “ even” in de ploeg te houden. De bal werd (te) snel verloren waardoor er opnieuw, op een krachten verslindende wijze, achter de tegenstander aangegaan moest worden. We kwamen een paar keer goed weg. Onze trainer Cor Smit koos er om hem moverende redenen voor, ondanks de steeds toenemende druk door het vele balverlies, geen gebruik te maken van de nog aanwezige wisselmogelijkheden op de bank t.w. Sophie, Jaden en Loïs.  Deze speelsters verdienen een compliment voor hun aanwezigheid en betrokkenheid.

  Vlak voor tijd was de zoveelste botsing van Wieske met een tegenstandster, dit keer buiten het 5 meter gebied. De scheids wees gedecideerd naar de stip, penalty.  De vraag was blokkeerde deze keer Wieske de speelster van Wartburgia of liep deze “bewust” door op Wieske in de hoop een penalty te krijgen. Volgens veel van de aanwezige WSV’ers was het geen penalty. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de scheids, welke naar mijn mening de wedstrijd vanaf te grote afstand leidde, er in dit geval bovenop stond.  De Var had hier uitkomst kunnen geven maar nu we de VAR nodig hadden, was er geen Var aanwezig. Na deze zoveelste botsing kon Wieske niet meer verder spelen.  Isa van MO -19 kwam haar vervangen, ook voor haar betekende dit haar debuut in Vrouwen 1.

  Wartburgia greep de kans om de stand weer gelijk te trekken met beide handen aan. De penalty werd onberispelijk ingeschoten, 2 – 2. Dit werd ook de eindstand na de officiële speeltijd. Opnieuw moesten penalties de beslissing brengen.

  In tegenstelling tot de vorige keer hadden de speelsters van WSV deze keer hun zenuwen minder in bedwang en/of was de concentratie niet optimaal. Namens WSV miste 3 speelsters op rij van WSV hun penalty, terwijl Wartburgia, ondanks dat Issa er bij twee heel dichtbij zat, 3x scoorde. Hiermee was het sprookje van het halen van de finale helaas uit.

  De speelsters en staf kunnen met grote voldoening terugkijken op een fantastisch bekeravontuur met aansprekende resultaten.

  Namens Meiden/Vrouwenafdeling

  Marius van Malsen/Frank Jonker

 •  

   

   

   

  WIJZIGING OPHAALSCHEMA OUD PAPIER WSV’30

  Om een betere efficiëntie te bereiken, wordt voor het ophalen van oud papier het ophaalschema van WSV’30 m.i.v. dinsdag 2 april a.s. gewijzigd.

  Vanaf die datum zal de DINSDAG de gehele Dorpsstraat, Mariastraat, Oosteinde en Jisp als vaste ophaaldag gelden.
  De ploeg van WSV’30 begint rond 08.30 uur in Jisp.

  Voor de overige bewoners in Wormer blijft de ophaaldag gewoon op de maandag staan.  

  Papier/karton gebundeld, in dozen of zakken aanbieden en graag op de vaste verzamelplekken.
  Beslist geen los papier deponeren i.v.m. vervuiling.

 • Op 8 februari 2019 gaan we weer starten met de vernieuwde voetbalmodules. Inschrijven kan voor de techniek, talenten en een Elite groep. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in onze innovaties om spelers extra uit te dagen. Want dit is hard nodig, het hedendaagse voetbal verandert. Waar is het pleintjes voetbal gebleven! Kinderen spelen het liefst op de playstation en komen steeds minder buiten. Vandaar dat de WSV1930 voetbalschool zich blijft ontwikkelen met steeds vernieuwde voetbal innovaties om spelers/sters uit te dagen.

  Deze voetbaltrainingen doen we in verschillende kleine groepen om spelers genoeg aandacht te geven en te verbeteren.

  Meer informatie kunt u vinden op de wsv1930voetbalschool.nl site. Wij bieden 10 leuke en leerzame voetbaltrainingen aan voor slechts € 75. De nieuwe voetbaltrainingen starten weer op vrijdag 8 februari 2019. Op 1 februari 2019 geven we een gratis voetbaltraining, iedereen kan hiervoor inschrijven, ga naar de www.WSV1930voetbalschool.nl site en schrijf je in! Tot op het veld.

  De WSV1930 Voetbalschool werkt met de volgende voetbal innovaties:

  De SmartGoals worden gebruikt bij alle professionele voetbalclub, Ajax, PSV, AZ, Feyenoord en veel buitenlandse clubs trainen met deze intelligente trainingssysteem. Door middel van zes goaltjes - allen uitgerust met LED verlichting - is het met de SMARTGOALS mogelijk om dynamisch te trainen en o.a. het reactievermogen, conditie, anticiperen, snel schakelen, veldoverzicht, teamwork, snelheid, hoge balcirculatie, en effectief communiceren tussen de spelers.

  De nieuwste innovatie zijn De SmartGoals sprint frames Of we nu een dribbel- of sprintparcour uitzetten we kunnen iedere speler nu meten met behulp van onze Smartapp. Deze mogelijkheden geeft ons de tools om spelers nog meer te monitoren en te begeleiden op ieder zijn / haar voetbalniveau. Spelers vinden het super leuk om tijden met elkaar te vergelijken. Er ontstaan leuke competities.

  De Goalshot staat voor ultieme innovatie en vernieuwing in het internationale voetbal waarmee iedere speler zich maar één doel stelt,??scoor zoveel mogelijk doelpunten!

  De Soccerwave / Rebounders wordt op het trainingsveld gebruikt om een bal aan te nemen, weg te draaien of om af te werken op het doel. Je kunt een bal inspelen op de Soccerwave en deze krijg je dan vervolgens terug met een curve terug. De Soccerwave is bij Manchester United en Liverpool al opgenomen in de jeugdopleiding.

  De Mini-soccerball / Tocball Xavi past perfect in de Cogitraining. Nieuw is de bal aan een touwtje niet. Een club als Ajax had een soortelijk product al 25 jaar geleden, Degene die hier lyrisch over is heeft de naam Wesley Sneijder. En hij is nog steeds de beste tweebenige voetballer van de wereld!

  De cogitraining is er op gericht om de voetballer op een creatieve manier oplossingen te zien tijdens het voetbal. Het creatieve brein en het sneller zien van voetbaloplossingen is trainbaar. Wanneer patronen en spelsituaties herkend worden door de hersenen zorgt dit ervoor dat spelers sneller de juiste beslissingen kunnen nemen. Met cogitraining kunnen we bovenstaande opbouwen vanuit oefeningen gericht op balbeheersing en lichaamsbeheersing. Deze oefeningen worden uiteraard aangeboden in onze trainingen. Dus aarzel niet en schrijf je in voor een van onze voetbaltrainingen.

 • Vergeet je ook wel eens de SponsorKliks pagina te bezoeken voordat je een bestelling gaat doen?
  Dat gebeurt de beste, neem dat van ons aan, hoe betrokken je ook bij de club bent.

  Met deze "truc" wordt dat tot een absoluut minimum beperkt

  Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video), maar daarmee zullen  de SponsorKliks inkomsten voor WSV1930 significant gaan stijgen.

  BLACK FRIDAY is net voorbij en Sinterklaas en Kerst komen er al weer aan. Wij krijgen vaak van gebruikers de vraag of we niet iets hebben zodat het minder vaak vergeten wordt. Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten! 

  In onderstaande (zeer) korte uitlegvideo's zie je hoe je dit in jouw browser installeert.

  Voor Google Chrome klik hier

  Voor Safari klik hier

  Voor Firefox klik hier

  Voor Internet Explorer klik hier

  WSV1930 kan wel wat financiële hulp gebruiken!!! Dan is het slechts een kleine moeite om deze SponsorKliks Bestelknoppen te installeren en daarmee veel meer commissie te genereren voor WSV1930.

  Alvast bedankt namens de Sponsor Commissie.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide