• Test Text
 • Administratiekosten bij halfjaarlijkse contributie-inning

  Beste WSV-er,

  Bij WSV kun je jouw contributie in één keer betalen, of in twee keer. Als je jouw contributie in twee termijnen betaalt, betekent dit extra werkzaamheden voor onze contributieadministrateur. Tevens maakt WSV in dat geval extra kosten.

  Het bestuur heeft daarom besloten om met ingang van dit seizoen administratiekosten in rekening te brengen wanneer je jouw contributie in twee termijnen betaalt. Als je jouw contributie in één keer betaalt, brengen we geen administratiekosten in rekening. We innen onze eerste contributietermijn doorgaans begin september van elk seizoen. In de loop van januari innen we de contributie voor de leden die in twee termijnen betalen.

  De administratiekosten voor de halfjaarlijkse contributie-inning hebben we vastgesteld op € 5,- per seizoen. Dat betekent dat we bij degenen die in twee termijnen betalen in september per lid € 2,50 administratiekosten in rekening brengen. Bij de tweede betalingstermijn is dat bedrag eveneens
  € 2,50.

  Als je geen administratiekosten wil betalen, kun je jouw betalingstermijn omzetten naar één betalingstermijn. In september betaal je dan je volledige contributie. Neem daarvoor op korte termijn contact op met contributie@wsv1930.nl.


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide