• Test Text
 • Vandaag de laatste wedstrijd in de eerste competitiehelft, en tevens de laatste wedstrijd in 2018, tegen Alcmaria Victrix. Een tegenstander met wisselende resultaten.
  Grote nederlagen tegen bijvoorbeeld Hillegom, maar ook overwinningen op sterke tegenstanders. We waren gewaarschuwd voor hun fysieke spel.
   
  Gister was Gaby Andriessen teruggekomen uit Guatamala en ondanks flink wat slaaptekort kon ze toch een helft mee doen. Dat was nodig omdat Amber Kerssens en Crystal Moritz geblesseerd waren.
  Vanuit de MO19 kregen we gelukkig steun. Anna en Sophie konden met ons mee doen. Op de tribune zaten onze vaste supporters.
   
  We begonnen sterk, al direct kansen. Na circa 20 minuten kreeg Gaby Andriessen net buiten de 16 de bal nam en met een hele mooie boog schoot zij de bal over de keepster: 0-1.
  Daarna probeerden we door te drukken. WSV was veel sterker, combineerde goed en kreeg diverse kansjes. Helaas ging de bal er maar niet in.
  Toen verdedigden we ongelukkig uit en kon hun spits de bal onderscheppen: 1-1. Dat was een flinke domper. Daarna weer een paar kansjes, maar die bal wilde er maar niet in.
  Vlak voor rust kreek Alcmaria Victrix een vrije trap op onze helft. De bal werd hoog in ons strafschop gebied geschoten en via een kluts kwam de bal voor en vrijstaande speelster die eenvoudig 2-1 kon scoren.
   
  De tweede helft was eentonig. Wij vielen aan maar waren te gehaast. De tegenstander ontregelde ook ons spel en de bal was continu uit het spel. We hebben wel 100 ingooien gehad.
  Toen de supporters al vreesden voor een (onverdiende) nederlaag, wist Britt Nierop de bal hoog in het doel te koppen. Toen waren er nog 10 minuten te spelen. In die laatste minuten trokken we het spel helemaal naar ons toen en kregen we de ene mooie kans na de andere.
  Helaas wilde de bal er gewoon niet in zodat de eindstand 2-2 bleef.
  Van de concurrenten verloren Sporting en Hillegom, zodat wij op de derde plaats bleven staan. Nu wel met vier punten achter op de koploper Kennemers en drie achter op Winkel.
   
  Nu twee maanden bijkomen, blessures laten genezen en dan op 10 februari weer met veel energie tegen KFC.
  Maar eerst nog ons kerstgala!
   
   
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide