• Test Text
  • Beste WSV-er,

    Het kabinet heeft op 6 mei 2020 een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen aangekondigd. Dit betekent dat vanaf 11 mei 2020 ook de trainingen van de senioren mogen worden hervat. Uiteraard onder dezelfde voorwaarden die al gelden voor de jeugdtrainingen voor de leeftijdsgroepen van 13 t/m 18 jaar. Dus geen partijvormen tijdens de trainingen en de 1,5-meterregel blijft van kracht.

    Wij gaan nu aan de slag om dit georganiseerd te krijgen. Ons normale trainingsschema is al overvol. Daar moeten nog een paar teams bij die normaliter in de zaal trainen (het gebouw blijft namelijk gesloten). Daarnaast zijn sommige seniorentrainingsgroepen zo vol, dat 1,5 meter afstand niet te realiseren is. En we hebben te maken met de wisseltijd die we in het leven hebben geroepen voor tussen de trainingen.

    Kortom, we gaan puzzelen de komende dagen. Uiterlijk op zondagavond 10 mei informeren we je via de website en via Facebook hoe we de trainingen vanaf 11 mei gaan invullen. Houd daarom de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws hierover.


    Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide