• Test Text
 • update: 10 december 2019

   

  Beste WSV-er,

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij WSV rondloopt op hoofdlijnen weet welk beleid wij voeren. Zowel op voetbaltechnisch gebied, als op andere gebieden. Echter, de laatste vastgestelde beleidsplannen dateren van het begin van deze eeuw. Alleen de dames/meisjesafdeling heeft een actueel beleidsplan. De afgelopen tien jaar heeft het bestuur een aantal malen een poging gedaan om actuele beleidsplannen te schrijven. Deze pogingen zijn allemaal gestrand, de laatste keer ca. 3-4 jaar geleden.

  Wij zijn van mening dat WSV vier uitgewerkte beleidsplannen nodig heeft: een seniorenbeleidsplan, een jeugdbeleidsplan, een beleidsplan meisjes/dames en een overkoepelend beleidsplan. Maar voordat we deze plannen kunnen uitwerken, is het essentieel dat bekend is welke ambitie we als WSV hebben. Die ambitie is namelijk bepalend voor de inhoud van de beleidsplannen.

  In juni hebben we een werkgroepje de opdracht gegeven de ambitie uit te werken. De werkgroep heeft een aantal WSV-ers gevraagd naar hun mening over de ambitie die WSV zou moeten hebben. Dit heeft geresulteerd in een uitgewerkte ambitie.

  In onze oktobervergadering hebben wij vervolgens onze ambitie vastgesteld. We hebben dat niet gedaan in een prachtig omvangrijk verhaal, maar gewoon pragmatisch in de volgende vijf uitgangspunten:

  1. WSV 1 moet een stabiele 2e-klasser worden. Dat houdt in dat een korte periode een klasse lager of hoger spelen valt binnen deze definitie. Maar dat we de meeste tijd in de 2e klasse voetballen. 
  2. WSV VR1 speelt uiterlijk in 2022 in de 1e klasse. Dat is conform het huidige beleidsplan Meiden-/Damesafdeling. Deze ambitie is al verder uitgewerkt in dit specifieke beleidsplan.
  3. We betalen spelers niet voor het spelen bij WSV of bij het behalen van bepaalde resultaten.
  4. We zijn een gezellige vereniging waar iedereen graag komt en zich thuis en veilig voelt. Dit geldt zowel voor de prestatief gerichte sporter, de recreatief gerichte sporter als voor de vrijwilligers en supporters.
  5. WSV heeft daarom voldoende aandacht voor elk van de voornoemde punten

  Deze uitgangspunten geven we mee aan een werkgroep die de beleidsplannen gaat uitwerken. Die werkgroep moeten we nog inrichten. Wij gaan daar zelf mensen voor benaderen. Maar als jij ook jouw steentje wilt bijdragen aan het uitwerken van (één van) de beleidsplannen, ben je uiteraard van harte welkom. Neem dan vooral contact met ons op!

  We houden je op de hoogte van het uitwerken van de beleidsplannen.

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide