• Test Text
 • Beste WSVers,
   
  Afgelopen maandag, 3 juni 2019, hebben we van het Bestuur van het "Platform voor mensen met een beperking" een oorkonde uitgereikt gekregen omdat ons complex voldoet aan de criteria van bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid voor mensen met een beperking.
   
  Het Platform voor mensen met een beperking is een zelfstandige werkgroep die onder het Dienstencentrum van Wormerland valt en door de Gemeente Wormerland is geinitieerd. De doelstellingen van het Platform is dat mensen met een beperking zonder belemmeringen gebruik kunnen maken van alle openbare ruimtes, wegen en paden in de Gemeente Wormerland. Het platform probeert dit te bereiken door een regelmatige controle uit te oefenen op bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid hiervan en indien nodig de Gemeente of de eigenaar erop te wijzen dat er iets mankeert om die doelgroep onbelemmerd te laten deelnemen aan de samenleving.
   
  Bij een controle van ons complex is door bovengenoemd Platform geconstateerd dat we aan alle voorwaarden en eisen voldoen en daarom in aanmerking komen voor de certificering. Behalve de oorkonde die wij in ontvangst hebben mogen nemen, is er ten bewijze hiervan een sticker geplakt op de buitenzijde van de toegangsdeur van ons gebouw.
   
  Namens het Bestuur van WSV’30 dank ik het platform voor deze certificering.
   
   
  N.A. (Nico) Kramer.
  Voorzitter.
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide