• Test Text
 • ClubCollect: een nieuwe manier van contributie-inning!

  Beste WSV-er,

  Het voeren van de contributie-administratie en het innen van contributies is een tijdrovende klus. Dat zit niet zozeer bij de automatische incasso’s, maar vooral bij degenen die niet via automatische incasso betalen. Daarnaast bezorgen leden die de automatische incasso’s terugdraaien (storneren) en leden die via de mail of telefoon – op een vaak onfatsoenlijke manier – hun ongenoegen uiten over het feit dat wij contributie innen, onze contributie-administrateur veel extra werk.

  We hebben daarom besloten om vanaf dit seizoen gebruik te maken van ClubCollect. Op deze manier ontlasten wij het werk van onze contributie-administrateur.

  ClubCollect is een online tool die een aantal stappen van het factureren van contributies automatiseert. Bijvoorbeeld het versturen van betaalverzoeken, van herinneringen en het verwerken van betalingen.

  Hoe werkt het precies?

  Als je niet betaalt via automatische incasso, ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per email, SMS of per brief. Het is afhankelijk van welke gegevens van jou bij ons bekend zijn, welke methode ClubCollect gebruikt. Daarnaast kun je op jouw persoonlijke betaalpagina jouw betaalmethode kiezen.

  Delen van gegevens en AVG  

  Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect. Het gaat om je naam, emailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het bedrag dat je nog moet betalen.

  ClubCollect gebruikt jouw gegevens niet voor commerciële doeleinden. Ook zal zij jouw persoonsgegevens nooit zonder jouw toestemming verspreiden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14). Zie ook ClubCollect.com | Omgang met persoonsgegevens.

  Een efficiëntere en effectievere contributie-inning

  We zijn blij met deze nieuwe manier van contributie-inning. Als je er vragen over hebt, kun je altijd onze contributie-administrateur even benaderen via contributie@wsv1930.nl. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staat de vereniging hier altijd voor open.

   

  Het bestuur
  19 september 2022

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide