• Test Text
  • Afgelopen zondag moesten de meiden van WSV tegen DWOW. Een team waar ze vorig jaar al een paar keer tegen moesten spelen en een goede indruk hebben achtergelaten. Het was dan ook van belang om revanche te nemen op de uitslagen van vorig jaar en de koppositie in de competitie vast te houden.

    De meiden van WSV konden moeilijk op gang komen op het hobbelige grasveld. DWOW had een paar mogelijkheden om door de verdediging van WSV te glippen doormiddel van hun snelle spits. Gelukkig had Wieske hier een goed antwoord op met haar reddingen. De dames van WSV hadden veel balbezit, maar de doelpogingen bleven uit. Na veel mislukte ballen, overtredingen en geklaag over het veld, floot de scheidsrechter. De dames van WSV gingen met 0-0 de rust in. In de rust werd er op geattendeerd om sterker in de duels te gaan en de bal beter af te geven om geen balverlies te lijden. 

    Maar ook in de tweede helft speelden beide teams weer erg rommelig. DWOW had weer een paar goede kansen die met moeite verdedigd konden worden. Desondanks was WSV vaak op de helft van DWOW te vinden. Ook de vrijetrappen van Stefanie leverden geen gevaar op in het doelgebied van DWOW. Na veel mislukte ballen kwam uiteindelijk het verlossende doelpunt. Daniëlle kreeg de bal, raakte deze niet optimaal, maar de bal hobbelde toch de hoek van het doel in. DWOW probeerde tevergeefs de achterstand nog terug te brengen naar een gelijkspel, maar dit gaf WSV in de slotfase nog meer kansen. De stand bleef 0-1 in het voordeel van WSV toen de scheidsrechter de wedstrijd affloot. De barrière van 20 punten is doorbroken en het volgende doel is om de 30 punten te bereiken. 

    Volgende week staat er weer een pittige wedstrijd op het programma: 14:00 in Wormer tegen Hillegom.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide