• Test Text
 • Ereleden Nico Kramer en Hans Bloem

  (zie ook elders op de website “maandnieuws bestuur augustus”)

  Erelid worden van een vereniging dat is niet zo maar iets. Dat is echt een beloning, een super waardering omdat je veel, nog meer, en nog veel meer voor een vereniging hebt betekend.

  Vaak wordt er een mooie gelegenheid gekozen waarbij de uitreiking van deze onderscheiding plaatsvindt. Soms een algemene leden vergadering, soms een speciale (feest)avond, maar in dit geval was het een groot toernooi. Een toernooi met veel publieke belangstelling en dat wil je graag als vereniging, want je wil je speciale leden graag onder grote belangstelling in het zonnetje zetten.

  En dat lukte!

  Hans Bloem en Nico Kramer werden beide tijdens het Freek Hypotheek toernooi benoemd tot Erelid van WSV1930. Beide mannen hebben een lijst met werkzaamheden, taken, besluiten, leuke momenten, moeilijke beslissingen, feest momenten en nog veel meer achter hun naam staan. Veel te veel om allemaal te noemen, want dan is deze pagina op de website te klein.

  Op het veld, in de kantine, met de fluit in de hand, met een coachende of begeleidende functie, als bestuurder, voorzitter, coach, trainer, meedenker, organisator, meewerkend voorman of toeschouwer… noem het maar op….

  Beide verdienen ze op hun manier, maar zeker met glans, het Erelidmaatschap van onze vereniging.

  Nico en Hans, namens ons allen van harte gefeliciteerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide