• Test Text
 • Fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling

  Beste WSVers,

  Vorig jaar rond deze tijd, in 2020, schreef ik u dat het een heel vreemd jaar was geweest als gevolg van de Corona. Misschien voelt het voor sommigen al helemaal niet zo vreemd meer dat we te maken hebben met maatregelen, vaccinaties, mondkapjes, de anderhalve meter samenleving en nu weer de boostercampagne. Ze zeggen weleens dat alles went, maar volgens mij is dat een misvatting. Dit went nooit !!

  Ook nu zijn we alweer een aantal weken geconfronteerd met allerlei beperkingen, zoals geen publiek bij de wedstrijden, zowel bij de senioren als bij de kinderen. Wedstrijden en trainingen in de avonduren zijn niet meer toegestaan. Binnensporten, dus ook het gebruiken van onze sporthal, is niet meer toegestaan. Dit alles maakt dat ons complex voorlopig een uitgestorven indruk maakt.

  Het heeft natuurlijk ook financiƫle consequenties voor onze vereniging. De kantine is al enkele weken op de donderdagavond gesloten en ook in de weekeinden was deze vaak niet geopend. Dit baart de penningmeester natuurlijk grote zorgen.

  Maar, laten we vooral positief blijven en hopen dat na 14 januari 2022 de huidige maatregelen worden afgeschaald en dat we weer gewoon onze sport kunnen bedrijven en ons hapje en drankje kunnen nuttigen in de kantine en natuurlijk weer heerlijk met elkaar kunnen bomen over voetbal en andere zaken.

  Ook voor u allen heeft deze pandemie een geweldige invloed op uw leven. Het vieren van de Kerstdagen zal door de beperkingen die de Overheid ons heeft opgelegd alleen in zeer beperkte kring gevierd kunnen worden. Ook de jaarwisseling wordt anders. Bij het vieren hiervan zijn ook beperkingen opgelegd met betrekking tot het aantal gasten dat kan worden ontvangen. Tevens is er een vuurwerkverbod uitgevaardigd.
  Mede namens het Bestuur wens ik u ondanks alles fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling. Laten we met elkaar hopen dat 2022 een beter jaar voor ons allen zal worden en dan wel zonder alle beperkingen die Corona ons nu brengt.
  Doe voorzichtig en blijf gezond.

  N.A. (Nico) Kramer
  Voorzitter

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide