• Test Text
 • GEBRUIK SPORTHAL WSV’30

  Beste WSVers,

  Zoals u al de media heeft kunnen lezen zijn de Gemeentelijk sporthallen aan de Spatterstraat thans in gebruik als opvang voor vluchtelingen uit de Ukraine en dus niet beschikbaar voor de sportverenigingen en de schoolgymnastiek.

  Daarom heeft de Gemeente Wormerland een beroep ons van WSV’30 gedaan om onze sporthal beschikbaar te stellen als uitwijkplaats voor de sporters die anders in de sporthallen aan de Spatterstraat terecht konden. Dit heeft tot op heden geresulteerd dat er dagelijks in de ochtenduren gymonderwijs wordt gegeven voor de kinderen van Basisschool Weremere. Dit gymonderwijs vindt plaats onder leiding van hun sportonderwijzer Marijn. Hij zorgt ervoor dat het complex bij aanvang van het onderwijs wordt geopend en na de lessen weer wordt afgesloten.

  Vanaf woensdag 23 maart 2022 zal ook de Zaalvoetbalkoepel Zaanstreek gebruik gaan maken van onze hal. De zaalvoetbalwedstrijden zullen plaats vinden op de maandagavond, woensdagavond en op de vrijdagavond. Op maandag en woensdag zal de kantine niet geopend zijn. Voor de vrijdagavond zijn we nog bezig om een oplossing te zoeken. Het streven is om op de vrijdagavond wel de mogelijkheid te bieden voor de spelers en publiek om na de wedstrijd nog wat te drinken. Ook bij de zaalvoetbalwedstrijden zal iemand van de Koepel gedurende de avond aanwezig zijn en zorgen voor het openen en sluiten van het complex en het nalopen van de kleedkamers.

  Of er nog meer verenigingen gebruik gaan maken van ons complex is nog niet bekend. Bij de Gemeente Wormerland is een van de ambtenaren belast met de coördinatie en deze zal een inventarisatie maken van de problemen.

  N.A. (Nico) Kramer.
  Voorzitter.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide