• Test Text
 • Grensrechters gezocht
  9 okt 2023
 • Grensrechters gezocht. Ben jij klaar om deel uit te maken van een geweldig team en de zondagselectie van WSV'30 Wormer naar de overwinning te begeleiden?

  Wij zijn op zoek naar een grensrechter die onze spelers op het veld kan ondersteunen en samen met ons de grenzen van succes wil verleggen!

  Wat we zoeken: Een grensrechter met een passie voor voetbal. Snelheid en scherpte om buitenspelsituaties te herkennen. Doof voor kritiek en gefocust op het spel. Een hart dat klopt voor ons team en de sport. Bereidheid om deel uit te maken van onze staflidfamilie.

  Wat bieden we:

  Een sportieve activiteit op de Zondag
  Een onvergetelijke ervaring langs de zijlijn.
  De mogelijkheid om deel uit te maken van een geweldige voetbalgemeenschap.

  Als grensrechter bij WSV'30 Wormer ben jij een cruciaal onderdeel van ons team. Je helpt ons om het beste uit onszelf te halen en samen bouwen we aan een geweldige voetbalervaring.

  Dus, ben jij de persoon die we zoeken? Wil je deel uitmaken van ons zondag selectie avontuur? Aarzel niet langer en neem contact met ons op! We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de WSV'30-familie.

  Samen maken we er een seizoen vol plezier, teamwork en overwinningen van! WSV'30 uit Wormer beschikt over een uitgebreide selectie met drie selectieteams, waarvan het eerste team actief is in de derde klasse op zondag. Meld je aan en maak deel uit van ons team van snelle en buitenspel-briljante assistent-scheidsrechters!

  VTZ Senioren vtzsenioren@wsv1930.nl

  Grensrechters gezocht! 1

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide