• Test Text
 • HERHAALDE OPROEP: Schrijf je in voor een kantinedienst voor De Zaanstad Cup!

  HERHAALDE OPROEP

   

  Schrijf je in voor een kantinedienst!

  Vanaf 2 juli 2021 delen wij verplicht in

  Beste WSV-er,

  Gelukkig hebben een aantal WSV-ers zich ingeschreven voor de kantinediensten die nodig zijn voor de Zaanstad Cup 2021. Daar zijn we erg blij mee. Daarmee helpen ze WSV bij de organisatie van dit toernooi. Zo kunnen we bijvoorbeeld de kantine-inkomsten goed gebruiken in deze coronatijd. De Zaanstad Cup vindt plaats van 6 t/m 10 juli op ons complex.

  Er zitten helaas nog veel witte plekken in het kantineschema. Daarom doen we nogmaals een dringend beroep op je om je in te schrijven voor één of meerdere kantinediensten.

  Zo geef je zelf invulling aan de verplichting die voor elk(e ouder van een) lid binnen onze vereniging geldt om minimaal 4 diensten verenigingswerkzaamheden per seizoen te verrichten. Leuker om dat te doen tijdens de ware happening die de Zaanstad Cup gaat worden, dan op een druilerige en winderige novemberochtend, zo lijkt ons. Bijvoorbeeld op vrijdagavond of zaterdag, wanneer we ook een DJ en live muziek hebben. Help ons daarom om van de Zaanstad Cup een fantastisch toernooi te maken!

  Als op 1 juli 2021 blijkt dat we de kantinediensten niet gevuld krijgen, deelt onze kantinecommissie vanaf 2 juli de diensten in. Het is dus goed mogelijk dat jij daar bij zit, op een tijdstip dat je misschien niet goed uit komt. Als je echt niet kunt, dien je zelf voor vervanging te zorgen. Door je zelf in te schrijven neem je invloed op het moment dat jij je verplichting invult.

  Hopelijk brengt de gedachte dat de Zaanstad Cup 2021 de eerste seniorenwedstrijden zijn sinds 9 maanden, dat bijna alle Zaanse verenigingen meedoen en dat onze kantine en buitenterrassen weer gevuld zijn met honderden voetballers en voetbalsupporters, voldoende opwinding in je WSV-hart om je zelf in te schrijven.

  We kijken daar naar uit en je maakt ons en je mede WSV-ers er erg blij mee!

   

  Kijk <hier> voor informatie over de kantinediensten Zaanstad Cup 2021

   

  NB: O ja, de Voetbal.nl-app om je in te schrijven is vernieuwd. En omdat velen van ons die al maanden niet meer gebruikt hebben, doet ie het niet meer. Oplossing: de app van je telefoon verwijderen en vervolgens opnieuw downloaden. En voilà, inschrijven is weer mogelijk!

  Het Bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide