• Test Text
 • Op woensdag 29 januari 2020 is na een iets meer dan twee maanden durende strijd Hotse overleden. Midden november werd geconstateerd dat hij ziek was. Helaas bleek al heel gauw dat de ziekte niet geneesbaar zou zijn. En dan is het nu bijna eind januari en is het leven voorbij.
  Hoe kenden we Hotse binnen de gelederen van ons WSV….
  Vanaf het moment dat zijn zoon Aaron in 2004 bij WSV ging voetballen, stond hij daar altijd langs de lijn. En natuurlijk ook bij zijn andere zoon Jeroen kwam hij kijken en aanmoedigen. Zoals een echte voetbal vader dat doet, met een bemoedigend woord als het in de wedstrijd eens een keer iets minder was gegaan en met een schouderklopje als er prima was gespeeld.
  En als je dan als ouder door je jongens bij een vereniging betrokken raakt, dan ga je ook iets voor die vereniging doen. Hotse heeft bijna als van zelfsprekend enige tijd onderdeel uitgemaakt van de toernooicommissie en van de kantinecommissie. Op zijn beurt leverde hij hiermee een waardevolle bijdrage aan onze club.
  Mede doordat Aaron bij voetbalvereniging Hercules ging spelen kwam Hotse sinds een jaar of vier niet meer zoveel bij WSV. Toch zijn er velen van ons die zich de vader van Aaron en Jeroen herinneren als “WSV voetbalvader”

  Namens WSV’30 wensen wij alle familie en vrienden van Hotse heel veel sterkte met het verwerken van het verlies van hun geliefde en dierbare.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide