• Test Text
 • Hulp nodig bij Febo Zaanstad Cup 2021

  Schrijf je <hier> in voor de kantinediensten Zaanstad Cup 2021

  Beste WSV-er,

  In de vorige eeuw speelden de Zaanse clubs aan het einde van elk seizoen in toernooivorm tegen elkaar. Dat toernooi heeft verschillende namen gehad, zoals De Typhooncup en de Zaanstad Cup. Toen de nacompetities hun intrede deden ging dit legendarische evenement helaas ter ziele.

  Maar de Zaanstad Cup is terug! En de eerste versie van de hernieuwde Zaanstad Cup vindt plaats bij WSV!

  Dat vinden wij sowieso geweldig. Maar het is extra mooi omdat dit de eerste seniorenwedstrijden zijn in 9 maanden. En de eerste wedstrijden in 9 maanden waar weer publiek bij aanwezig mag zijn!

  Bijna alle Zaanse clubs doen mee. Dat belooft dus een waar voetbalfeest te worden. De speeldagen zijn 6 juli, 7 juli, 8 juli en 9 juli van 17:00 uur tot ongeveer 22:00 uur. Zaterdag 10 juli is de finaledag met wedstrijden van 10:30 – 16:15 uur. Er is een mannentoernooi en een vrouwentoernooi die gelijktijdig plaatsvinden!

  Je kunt je voorstellen dat dit een behoorlijke organisatie is. De organisator SportsGen heeft van alles geregeld voor de Zaanstad Cup. Zoals muziek op donderdag, vrijdag en zaterdag, om het extra gezellig te maken.

  Uiteraard hopen we dat je komt. Maar dan niet alleen om te kijken en weer eens gezellig op onze club samen te zijn. Maar ook om onze kantinebezetting op orde te krijgen. Het zal je niet verbazen dat we de kantine-inkomsten in deze coronatijd goed kunnen gebruiken. We doen dan ook een beroep op je om je steentje bij te dragen aan de inkomsten en de gezelligheid op onze club, door je in te schrijven voor 1 of meer kantinediensten tijdens de Zaanstad Cup. We hebben namelijk echt heel veel kantinepersoneel nodig.

  Het voetbalseizoen start officieel op 1 juli 2021. Dus als je je inschrijft, heb je meteen een deel van je verplichte 4 seizoensdiensten ingevuld. Hoe mooi is het om dat te doen tijdens dit unieke evenement!

  Schrijf je <hier> in voor de kantinediensten Zaanstad Cup 2021

  We bedanken je alvast voor je medewerking. Met jouw hulp geven we het verenigingsleven bij WSV na de moeilijke coronaperiode een extra impuls. Tot op 6, 7, 8, 9 en/of 10 juli!

   

  Het Bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide