• Test Text
 •  

   

   

   

  Beste leiders,

  Graag informeer ik jullie over de afspraken, die er zijn gemaakt als het gaat om toernooien voor de jeugdafdeling (zoals jongens als meiden). Binnen WSV is er afgesproken dat alle teams in de onderbouw, in ieder geval aan één uit toernooi meedoen. Daarnaast doen de teams t/m O13 ook mee aan ons eigen Febo-toernooi. Dit jaar is het Febo-toernooi op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

  Uit toernooien worden geregeld door de toernooicommissie. Op dit moment sturen veel clubs uitnodigingen voor hun toernooi. Deze worden verzameld en in een overzicht gezet. Begin januari ontvangen alle leiders dit overzicht en kunnen hun voorkeur voor een toernooi doorgeven. De toernooicommissie zorgt er dan voor dat het betreffende team wordt ingeschreven.

  Als er geen voorkeur wordt doorgegeven, kiest de toernooicommissie voor het betreffende team een uit toernooi.

  Word je zelf voor een toernooi uitgenodigd waar je naar toe wilt met je team? Vraag dan de toernooicommissie (liesbert.dreijer@outlook.com) om de inschrijving te regelen. Zo behouden wij het overzicht of alle teams wel een uit toernooi hebben en voorkomen we dat een team dubbel wordt ingeschreven.

  Als een team is ingeschreven en deelname is bevestigd, dan wordt dit op de website vermeld. In januari komt er een overzicht van de uit toernooien op de website van WSV.

   

  Met sportieve groet,


  Liesbert Dreijer
  Toernooicommissie

  Bezoekadres: De Middenlijn 1, 1531 LZ Wormer
  Correspondentieadres: Postbus 115, 1530 AC Wormer
  Mobiel: +316 37471284 | E-mail:  liesbert.dreijer@outlook.com

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide