• Test Text
 • Op de leeftijd van 87 jaar is op 2 febrari 2020 Jo van ons heen gegaan. Nu zal menig jonger lid zich misschien afvragen; wie is Jo en waarom wordt zij genoemd op de website van WSV? Wel, zij is de vrouw van onze vroegere voorzitter, Jaap Hoek en zus van ons aller Theo Randshuizen. Beide WSV mannen tot in hun kleinste haarvaten.

  En zoals dat vroeger ging, als je man en je broer nauw betrokken waren bij het verenigingsleven, dan werd je als vanzelf ook heel snel bij de club betrokken. En dat werd ze. Jo was vroeger altijd bij WSV te vinden. Om te kijken bij haar man Jaap als die op het voetbalveld stond. En ook bij haar dochter Rody, die vroeger handbalde. Toen was WSV nog een omni vereniging met meerdere sporten.  
   
  En waar je nu over “voetbal vaders en moeders” praat bij WSV, sprak je toen ook over honkbal-, softbal- en handbal ouders. En daar was Jo er een van. Menig wedstrijd stond ze kou kleumend langs de lijn. Met een lach en een liefdevolle aanmoediging. En in de kantine even een lekker bakkie doen.

  Jo is na een heel kort ziekbed overleden.

  Namens alle WSV’ers wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van hun dierbare.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide