• Test Text
 • Kantine- bestuursdiensten
  6 sep 2023
 • Beste WSV-er,

  Het nieuwe voetbalseizoen gaat weer volop beginnen. Dat betekent dat jullie ook weer voor kantine- en bestuursdiensten zullen worden ingedeeld.

  Vorig seizoen hebben we veel open plekken gehad (door te laat afmelden/ niet opkomen dagen/ enz…) waardoor de kantine niet altijd volledig open kon zijn. Om dit te voorkomen vraag ik ieder zich op tijd in te schrijven voor de Kantine - en Bestuursdiensten.

  In de voetbal app staat de 1ehelft van het seizoen open en kan je je inschrijven.

  Wil je voorkomen dat je wordt ingedeeld op een tijdstip dat het je niet uitkomt, schrijf je dan snel zelf in. Een handleiding hiervoor vind je op deze link:https://www.wsv1930.nl/wp-content/uploads/wsv1930/2019/07/Inschrijven_vrijwilligerstaken_nieuw.pdf

  Lukt dit niet, laat het dan even weten, dan help ik.

  Richard Reijnhout
  KantineCoördinator
  wsv1930kantine@hotmail.com

  Ter info het bestuursbesluit verplichte verenigingswerkzaamheden:

  https://www.wsv1930.nl/wp-content/uploads/wsv1930/2019/06/ABB-3-Verplichte-verenigingswerkzaamheden.pdfP.S. Wanneer op bovenstaande te weinig word ingeschreven is er samen met het bestuur besloten dat er op een andere manier vorm gegeven gaat worden aan de inschrijving. Dan zullen de leden niet individueel maar per team ingedeeld worden. Dit betekent in de praktijk dat de coach/teammanager in overleg met het betreffende team bepaalt welk (ouder van) teamlid wanneer kantine- of bestuursdienst draait bij een toegewezen dienst.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide