• Test Text
 • Onze eerste officiĆ«le wedstrijd van 2019! Iedereen weer opgeladen voor de 2de seizoenhelft. Selectie wat uitgebreid Nomi die vast bij vr1 is gekomen. Jaden die erbij is gekomen en Kim die weer terug is van zwangerschapsverlof.
   
  Vandaag was KFC aan de beurt. Geen makkelijke ploeg om tegen te voetballen. We hadden een andere opstelling dan normaal meiden die net terug waren van vakantie of blessures. WSV begon matig aan de wedstrijd heel onrustig aan de bal. Toen we meer in de wedstrijd kwamen kregen we ook wat kansen. Uit het niets kwam de 1-0 voor KFC. Na een redding van de keeper Wieske kwam de bal in de voeten bij een speler van KFC. Koppie omhoog niks aan de hand! WSV kreeg een grote kans Jaden kaatst de bal op Gaby die gaf de bal voor op Nomi maar de bal ging net naast. 
  Rust
  2 wissels in de rust toegepast, Stefanie en Daily kwamen erin voor Jaden en Crystal. WSV bleef goed voetballen en wachtte op het juiste moment. Met goeie combinaties en goed samenspel bleef WSV knokken. Nog een aantal schoten op het doel van KFC maar de bal wilde er niet in! De laatste wissel voor WSV Kim kwam het veld in voor Danielle. Tot de laatste seconde bleef WSV voetballen. Helaas konden we de punten niet meenemen naar Wormer... 
   
  Volgende week staat Medemblik op het programma thuis om 14:00 uur.
   
   
   
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide