• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: april 2021 (corona-update)

  Beste WSV-er,

  De coronacijfers zijn vergeleken met een maand geleden niet verbeterd. Dat betekent uiteraard dat de coronamaatregelen niet zijn versoepeld. De Regiocup die de KNVB wil organiseren als alternatief voor de normale competities, kan dan ook nog niet van start gaan. De start van de Regiocup voor de senioren is sowieso uitgesteld. Senioren vanaf 27 jaar mogen op dit moment immers met maximaal vier personen tegelijk sporten.

  De Regiocup voor de jeugd zou vanaf 11 mei 2021 kunnen starten. Maar dan moet er wel toestemming zijn van de overheid dat deze categorie wedstrijden mag spelen tegen andere verenigingen. De Regiocup voor de zaalvoetbal is sowieso vervallen. Voor de zaalvoetballers zit het seizoen er helaas op, zo lijkt het. Misschien dat er nog wat wedstrijden in juni of juli mogelijk zijn.

  Voor de trainingen en onderlinge wedstrijden die we organiseren verandert er voorlopig niets. Probeer daarom volop te genieten van de momenten die je bij ons op het veld staat. Helaas is meer op dit moment niet mogelijk.

  We houden de moed er in en hopen dat we aan het einde van het seizoen nog wat wedstrijden tegen andere verenigingen op ons WSV-terrein kunnen spelen en bekijken. Bijvoorbeeld tijdens de Zaanstad Cup die begin juli op ons sportcomplex wordt georganiseerd. We hopen van ganser harte dat dit unieke toernooi gewoon volgens planning doorgang kan vinden!

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide