• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: april 2022

  Beste WSV-er,

  Normaal gesproken lopen we midden april tegen het einde van de competities. Omdat de competities vanwege de coronamaatregelen een paar weken hebben stilgelegen, wordt in april en mei nog volop gevoetbald. De meeste competities zullen pas eind mei of begin juni eindigen. Genoeg om van te genieten dus op en langs het veld bij WSV de komende tijd.

  Heren zondag 1 heeft in een week tijd 9 punten gehaald en heeft zich opgewerkt naar de middenmoot. Het spook van de nacompetitie is nu verder uit zicht, maar is nog niet helemaal weg. Er zijn nog wel een paar puntjes nodig. Zaterdag 1 draait het hele seizoen al goed in de middenmoot mee. Soms haalt dit team een fantastisch resultaat, zoals tegen Zaanlandia. Maar soms lukt het niet om de punten binnen te halen.

  Zondag 2 en zaterdag 2 doen mee voor het kampioenschap. Zondag 2 staat er wat dat betreft beter voor dan zaterdag 2, dat tegen Foresters onlangs dure punten liet liggen. Bij de overige teams doen WSV zo3, WSV 6 en WSV G1 eveneens serieus mee voor het kampioenschap. WSV VR1 heeft het heel zwaar helaas. Hopelijk handhaaft dit team zich in de tweede klasse. Voor elk WSV-team geldt dat er de komende weken nog voldoende punten te halen zijn. Hopelijk gaat dat lukken, want winnen is nog altijd leuker dan verliezen, op welke positie je op de ranglijst ook staat.

  Onze sporthal is inmiddels volop in gebruik voor de schoolgym en voor zaalvoetbalwedstrijden van de Koepel Zaanstreek. De schoolgym is op elke doordeweekse ochtend (wat op sommige dagen doorloopt tot in het begin van de middag). De koepel gebruikt onze hal op maandag-, woensdag- en vrijdagavond. Op vrijdagavond is ook onze kantine open. Je kunt dus een keer op vrijdagavond een zaalvoetbalwedstrijd bekijken, als je wilt.

  Onze bestuursvacatures krijgen we nog niet opgevuld. Via directe benadering en via de oproepen op onze website en social media, hebben we de afgelopen maanden niemand kunnen vinden. Nico Kramer (voorzitter) en Jan van Haeften (penningmeester) stoppen echt per 1 juli 2022. Daarom benaderen we nu mensen voor een commissie die als doel heeft nieuwe bestuursleden te vinden voor ons bestuur. Het zou toch zonde zijn als onze vereniging over een paar maanden op onderdelen stil komt te liggen.

  We zullen bij dit onderwerp ook stilstaan op onze eerstvolgende reguliere algemene ledenvergadering. Onze voorjaarsvergadering is op maandag 16 mei 2022 om 20:00 uur. Binnenkort publiceren we de agenda en de uitnodiging voor deze ledenvergadering op de website. Hopelijk zien we je op 16 mei in onze kantine!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide