• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: augustus 2020

  Beste WSV-er,

  De maand juli is altijd de rustigste maand in een voetbaljaar. Dit jaar is dat niet anders.

  Dat betekent niet dat er niets gebeurt bij WSV. Zo zorgen de gebruikelijke vrijwilligers er voor dat ons complex er tiptop uit blijft zien. Bijvoorbeeld door het C-veld opnieuw in te zaaien. En ook de oudpapierploeg is gewoon in Wormer het papier blijven ophalen. De verschillende VTZ-afdelingen hebben de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen uiteraard voortgezet. Het nieuwe trainingsschema kun je vinden op onze website.

  De herenselectie is in de eerste week van augustus begonnen met de trainingen. Op donderdagavond 6 augustus is de kantine voor het eerst sinds lange tijd weer open gegaan. Daar hebben we best naar uitgekeken. In de loop van augustus worden ook de andere trainingen hervat en worden de eerste oefenwedstrijden georganiseerd.

  Wat niet gebruikelijk was voor deze maanden waren de werkzaamheden van de coronawerkgroep. Deze werkgroep heeft afspraken gemaakt en nagedacht over een coronaveilige inrichting van ons sportcomplex voor het moment dat alle trainingen en wedstrijden volledig zijn hervat. De lakmoesproef is het Freek Hypotheek Toernooi dat begint op donderdag 20 augustus. Op alle velden vinden dan wedstrijden plaats, de kleedkamers worden weer gebruikt, de kantine is open en publiek is van harte welkom. Een mooie, maar dit seizoen ook een spannende, aftrap van het nieuwe voetbalseizoen!

  Over wat precies de nieuwe coronamaatregelen zijn, informeren we je in een apart bericht. Die coronamaatregelen zullen namelijk wel een tijdje gaan gelden, is onze verwachting. Het is daarom goed dat apart zichtbaar te houden op onze website.

  Hoe het ook zij: het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. We zullen ons wat moeten aanpassen aan de nieuwe coronasituatie. Maar het is fijn dat de bal weer kan gaan rollen en we ons kunnen gedragen waarvoor we negentig jaar geleden zijn opgericht: als voetballers en/of als voetbalsupporters!

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide