• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: augustus 2022

  Beste WSV-er,

  In de eerste week van augustus zijn een aantal selecties begonnen met hun trainingen. Op deze manier starten de activiteiten bij WSV elk seizoen op. Het Freektoernooi in het derde weekend van augustus is dan het moment dat vele WSV-ers voor het eerst weer bij elkaar komen op ons complex.

  Dit seizoen was dat anders. Door het plotselinge overlijden van Harm Dijkstra zagen velen van ons elkaar op 12 augustus tijdens de uitvaartplechtigheid bij WSV. Een droevig, intens en indrukwekkend samenzijn. Het doet ons goed dat we als WSV hebben kunnen bijdragen aan een passend afscheid van Harm.

  Op 18, 19 en 21 augustus werd wederom ons Freektoernooi gespeeld. Het weer was uitstekend, dus het was voor de supporters goed toeven langs de lijn. Vlak voor de prijsuitreiking op zondag heeft het bestuur twee van onze leden benoemd tot erelid. Dat waren benoemingen die al een tijdje op de rol stonden, maar vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan. We kozen daarom, bij uitzondering, om dit tijdens het Freektoernooi te doen.

  Onze twee nieuwe ereleden zijn Hans Bloem en Nico Kramer. Hans zet zich al zo’n 20 jaar in als elftalleider van WSV zo1. In het verleden is Hans daarnaast een aantal jaren consul geweest bij WSV. Nico is sinds de jaren ’80 vrijwilliger bij WSV. Hij was de afgelopen 4,5 jaar onze voorzitter. Eind jaren ’80 was Nico de secretaris van het algemeen bestuur van toen nog omnivereniging WSV’30. Daarna werd hij voor een aantal jaren voorzitter van het algemeen bestuur. Verder is Nico jarenlang scheidsrechter geweest, zit hij in de Maandagochtendploeg, is hij barvrijwilliger en ontvangt hij samen met zijn vrouw Gretha de scheidsrechters en besturen bij thuiswedstrijden van WSV zo1.

 • Onze nieuwe ereleden Hans Bloem en Nico Kramer

  Nu het Freektoernooi achter de rug is, gaat iedereen bij WSV volop aan de slag. De vrijwilligers zijn al een aantal weken druk bezig. Maar nu beginnen ook alle trainingen en oefenwedstrijden. In het weekend van 3 en 4 september starten de bekercompetities en voor de jongste jeugd de reguliere competities. Hopelijk wordt dit seizoen niet onderbroken door coronamaatregelen en kunnen we een seizoen lang volop genieten van het voetbalspel. Op het veld of langs het veld.

  Ook het bestuur gaat volop aan de slag uiteraard. Omdat het bestuur sinds 1 juli 2022 nog maar uit vier bestuursleden bestaat zullen er hier en daar misschien een aantal zaken niet soepel lopen. Vier bestuursleden is namelijk te weinig om ons werk goed te kunnen doen. We proberen de commissie die probeert nieuwe bestuursleden te vinden zo snel mogelijk bij elkaar te roepen. Zodra we nieuwe bestuursleden hebben gevonden, informeren we je daar over.

  Tot dat moment zetten we als bestuur ons beste beentje voor. Wij hopen dat jij en alle andere WSV-ers dat ook doen. Dan wordt het vast en zeker een mooi voetbalseizoen!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide