• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: december 2020

  Beste WSV-er,

  Op 16 november hielden we onze algemene ledenvergadering in de kantine. De opkomst was vanwege corona lager dan anders. Toch zijn we blij dat we de ledenvergadering hebben gehouden. We hebben zo op een goede manier verantwoording kunnen afleggen over het vorige voetbalseizoen. Bovendien hebben we de begroting voor dit seizoen kunnen presenteren. Een begroting met natuurlijk een onzekere factor erin. Het is koffiedik kijken welke kantine-inkomsten we nog kunnen verwachten dit seizoen.

  Op het sportieve vlak traint onze jeugd gelukkig volop door. En worden er in het weekend steeds onderlinge wedstrijden georganiseerd. Zo proberen we voor de jeugd de schwung er in te houden.

  Voor de senioren geldt dat helaas niet. WSV 1, WSV 2 en WSV VR1 trainen in sterk aangepaste vorm wel weer. Hopelijk zorgen de oplopende besmettingscijfers er niet voor dat deze trainingen verder worden beperkt.

  De coronapandemie zorgde er ook voor dat Sinterklaas dit jaar WSV niet kon bezoeken. De Sint en wij vonden dat erg verdrietig. Maar ja, de man valt wel in de risicogroep. Wij konden daarom als bestuur geen uitzondering maken voor deze WSV-vriend. Hopelijk kan hij volgend jaar weer op bezoek komen.

  Een andere traditie gaat gelukkig wel door. Ons jaarlijkse Hofjes Winterstoptoernooi kan met wat aanpassingen doorgaan. Helaas is publiek niet welkom. Maar onze jongste jeugd kan de komende weekenden zijn energie kwijt in onze eigen zaalvoetbalhal.

  Het zal geen verrassing zijn dat we begin januari geen nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarswedstrijden organiseren. Dat is haast nooit gebeurt in de geschiedenis van onze vereniging, maar het is helaas niet anders. Wij wensen daarom eenieder langs deze weg fijne feestdagen en een goed, gezond, sportief en vooral gelukkig 2021 toe.

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide