• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: december 2021

  Beste WSV-er,

  De strengere lockdowns rollen over ons heen. Grote delen van ons sociale leven staan stil, zo ook bij WSV. Alleen de jeugd t/m 17 jaar mag nog trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Volwassenen mogen met maximaal 2 personen sporten. De competities zijn stilgelegd. 

  Nu zijn er rond de jaarwisseling sowieso weinig wedstrijden, maar de beperkingen doen zich toch voelen. Juist in een periode van het jaar dat mensen wat meer de verbinding zoeken met elkaar.

  Onze nieuwjaarsreceptie is ook zo’n moment van verbinding. Logischerwijs gaat die niet door. Extra jammer omdat we op de nieuwjaarsreceptie een aantal WSV-er wilden eren voor hun jarenlange inzet voor WSV. We bedenken een ander moment om dat te doen. Hopelijk gaat dat dit voetbalseizoen nog lukken.

  De vloer van de materiaalhokken onder de tribune zijn opgehoogd en uitgevlakt. Dit zal voor de trainers leiden tot een andere verdeling van de materialen. Daarnaast schaffen we wat materiaalkasten aan, zodat we ons materiaal beter kunnen ordenen.

  Op 15 november hadden we onze algemene ledenvergadering. Daarin hebben we een toelichting gegeven op het plan om de Stichting WSV (de eigenaar van ons sportcomplex) en de vereniging WSV’30 met elkaar te laten fuseren per 1 juli 2022. Onze leden hebben ons toestemming gegeven verder te gaan met de voorbereidingen voor de fusie. In de algemene ledenvergadering van mei 2022 leggen we de daadwerkelijke fusie ter besluitvorming voor.

  Ons bestuurslid Theo Koning heeft helaas zijn bestuurslidmaatschap opgezegd. Theo heeft zich meer dan 20 jaar met veel inzet bezig gehouden met de portefeuille Algemene Zaken. Dat zijn de zaken die niet direct met voetbal te maken hebben, zoals verzekeringen, wet- en regelgeving en alle zaken met betrekking tot ons complex. Gelet op de ervaring van Theo, een behoorlijke aderlating. Gelukkig rondt Theo de lopende zaken nog wel af. We zijn als bestuur daarom op zoek naar een vervanger. Dat doen we in eerste instantie door mensen direct te benaderen. Maar als je geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het bestuur, neem dan contact met ons op via secretariaat@wsv1930.nl.

  Aan het einde van het seizoen ontstaat er nog een vacature in het bestuur. Onze voorzitter Nico Kramer heeft aangegeven dat hij – na een aantal malen zijn ad-interimschap te hebben verlengd – nu toch echt gaat stoppen als voorzitter. We hebben verschillende WSV-ers benaderd om de rol van Nico over te nemen. Helaas zonder succes. Ook hiervoor geldt dat als je geïnteresseerd bent in deze rol, of als je eerst wilt weten wat dit precies inhoudt, je daarvoor contact met ons op kunt nemen via secretariaat@wsv1930.nl.

  Het jaar 2021 loopt ten einde. Wederom met allerlei beperkingen. Probeer desondanks de verbinding te zoeken met elkaar. Als vereniging weten we hoe fijn verbinding hebben met elkaar kan zijn. Wij wensen je in ieder geval fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling toe. 

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide