• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: december 2022

  Beste WSV-er,

  Op 18 december zijn de laatste officiële wedstrijden van dit jaar, met daarna hier en daar nog wat inhaalwedstrijden wellicht. Een korte winterstop staat voor de deur. Het weer heeft zich er alvast op aangepast.

  De winterstop betekent dat we traditioneel ons eigen Hofjes Winterstoptoernooi hebben voor onze jongste jeugd in onze sporthal. De laatste dag van dit toernooi is zaterdag 7 januari 2023. Het programma van het toernooi is te vinden op onze website.

  Sowieso is december de maand van de zaalvoetbaltoernooien. Op vrijdag 9 december vond wederom een geslaagd Meester Jan Kamptoernooi in de sporthal van Wormer plaats. En onze herenselecties – zowel de zondag- als de zaterdagselectie – doen mee aan het Zaanse Kerstvoetbaltoernooi in de sporthal Wormer op 28 december. De finale van dat laatste toernooi is op vrijdag 30 december.

  De commissie die nieuwe bestuursleden zoekt heeft niet kunnen bewerkstelligen dat we op dit moment een volledig bestuur hebben. Er lopen nog gesprekken met één kandidaat om mogelijk iets in ons bestuur te betekenen. Maar de kans dat we op 1 januari 2023 een volledig bestuur hebben is klein. Zoals afgesproken in de algemene ledenvergadering van 21 november organiseren we daarom op maandag 16 januari 2023 een bijzondere algemene ledenvergadering. Die vergadering staat in het teken hoe we nu bestuurlijk verder moeten gaan.

  Daarnaast stopt onze ledenadministrateur, Ronald Hoekzema, na zeven jaar per half januari met zijn werkzaamheden. We hebben onderzocht of we onze ledenadministratie nog meer kunnen automatiseren of kunnen onderbrengen bij ClubCollect. Vanaf dit seizoen gebruiken we ClubCollect namelijk als ondersteuning voor onze contributieadministratie. Beide opties zetten geen zoden aan de dijk. Onze ledenadministratie heeft nu eenmaal een aantal handmatige taken te doen. We moeten dus op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor onze ledenadministratie. Wil je iets voor de vereniging doen en ben je benieuwd wat het doen van de ledenadministratie inhoudt? Neem dan contact met ons op.

  Op 29 november was er bij Groos een inloopavond voor de buurt over de plannen van de gemeente voor een nieuw tenniscomplex op de plek van de huidige ijsbaan. Het bestuur heeft deze avond bezocht. WSV is geen voor- of tegenstander van het tenniscomplex. Wel is voor ons van belang hoe de verkeerinfrastructuur gaat worden. De plannen daarvoor zijn nog niet bekend. Het bestuur heeft zichzelf opgegeven voor de klankbordgroep om juist over dat onderwerp mee te kunnen praten.

  De feestdagen staan voor de deur. Wij wensen je daarom een fijne en gezellige kerst en jaarwisseling toe. Wij zien je graag weer tijdens onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari 2023. Het programma van 8 januari vind je op onze website. Tot volgend jaar!

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide