• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: februari 2022

  Beste WSV-er,

  Gelukkig worden de coronamaatregelen zo langzamerhand versoepeld. De wedstrijden in de B-categorie zijn een aantal weken geleden al begonnen. Voor de A-categorie startten de wedstrijden in het weekend van 12 en 13 februari met inhaalwedstrijden. In het weekend van 19 en 20 februari gaat de competitie voor WSV zo1, WSV za1, WSV zo2 en WSV VR1 weer echt van start!

  De versoepeling van de coronamaatregelen betekent ook dat de kantine op donderdagavond weer open gaat. Voor het eerst op donderdag 24 februari. Dan is een mondkapje nog wel verplicht zolang je niet aan een tafel zit. En heb je een coronatoegangsbewijs nodig om binnen te mogen komen. Vanaf 25 februari is dat niet meer nodig.

  Op 14 februari zijn de meeste lampen langs het B-veld vervangen. Er waren een paar lampen stuk. En de verlichting aan de slootzijde is vervangen door een ander type verlichting. Gelukkig viel dit nog onder de garantie, maar het heeft behoorlijk lang geduurd alvorens de lampen beschikbaar waren. Als de stormen zijn gaan liggen komt er nog een afstelsessie, minimaal voor een aantal lampen langs het A-veld.

  De vloeren in de douches in de kleedkamers slaan vaak wit uit. Dat komt omdat er water blijft staan en dit vervolgens opdroogt in een vloer die zo langzamerhand poreus is geworden. We zijn bezig om een oplossing te vinden hiervoor. Wat in ieder geval een stuk helpt is om de douches na gebruik direct goed droog te maken met de vloertrekker die in de kleedkamer aanwezig is. Help ons om onze vloeren mooi en goed te houden! Dat toont fijn voor de volgende ploeg die de kleedkamer gebruikt.

  Het kerstgala kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. We hebben het galafeest daarom verplaatst naar vrijdag 4 maart. Het galafeest is bedoeld voor alle senioren en vrijwilligers. Meer informatie over het feest vind je op onze website.

  We zijn aan het nadenken of we ook een alternatief kunnen bedenken voor de nieuwjaarsreceptie die niet door kon gaan. Het lijkt ons goed om de verbinding met elkaar op te zoeken nu dat binnenkort weer mogelijk is. Over wat een goede vorm en een goed moment is, denken we nog na. Zodra we daar uit zijn, informeren we je daarover.

  Het voetbal gaat vanaf 19 februari weer helemaal los. Een mooi vooruitzicht. We zien je daarom graag op of langs onze velden. Tot dan!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide