• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: januari 2021

  Beste WSV-er,

  De strenge lockdown is helaas nog niet voorbij. Dat betekent dat de coronapandemie meer impact heeft op dit seizoen dan op het vorige. Gelukkig kan de jeugd wel doortrainen en mag ze nog onderlinge wedstrijden spelen. Sommige seniorenteams gaan in tweetallen trainen, zoals bij de dames.

  Onze verwachting is dat na 9 februari niet ineens alles weer helemaal wordt vrijgegeven. De verlengde lockdown heeft daarom tot gevolg dat de competities niet meer op de normale wijze kunnen worden uitgespeeld. De KNVB houdt twee scenario’s aan die realiseerbaar zijn: een halve competitie spelen, of een hele competitie in opgesplitste poules. Zo’n competitie is nog uit te spelen, omdat de bekercompetities zijn geschrapt en zeer waarschijnlijk ook de nacompetities. Dat betekent dat het mogelijk is dat er tot in juni competitiewedstrijden gespeeld worden. Eerst maar even afwachten hoe de pandemie zich ontwikkelt.

  Ons A-veld is aan het einde van zijn levensduur. We hebben daarom een werkgroep geformeerd om te onderzoeken welk soort nieuw kunstgrasveld we als hoofdveld willen hebben. De werkgroep heeft ook als taak om er voor te zorgen dat het nieuwe A-veld er uiteindelijk komt. De werkgroep staat nog aan het begin van dit traject, dus weten niet wanneer we een nieuw A-veld hebben. Zodra we daar meer over kunnen vertellen, informeren we je daarover.

  We zijn verheugd dat we het contract met onze trainers van de herenseniorenselectie, Rob Hersche en Menno Schipper, hebben kunnen verlengen. Dat geldt ook voor René Oomen, waarmee we mondeling tot een akkoord zijn gekomen om zijn contract voor VR1 te continueren. Deze maand vinden er gesprekken plaats met onze staf bij de jeugd. Hopelijk kunnen we daarover eveneens binnenkort positieve geluiden laten horen.

  De komende maand zal ons WSV-voetbalhart helaas nog niet op vol vermogen kunnen kloppen. Hopelijk hebben we in februari meer perspectief daarop. Dat de eerste Zaanstad Cup sinds lange tijd in juli op ons complex gespeeld gaat worden, is echter een mooi vooruitzicht. We hopen dat we dan weer met zijn allen langs de lijn kunnen staan om leuke wedstrijden te zien. We kijken uit naar deze wedstrijden en naar wedstrijden hopelijk al veel eerder in het jaar!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide