• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: januari 2023

  Beste WSV-er,

  Hopelijk heb je fijne feestdagen en een goede jaarwisseling achter de rug. Dat 2023 maar een mooi jaar mag worden voor je.

  Op 8 januari hielden we onze nieuwjaarsreceptie. Het was fijn dat die er weer was. Vanwege de coronamaatregelen was het namelijk drie jaar geleden dat we de vorige hielden. Het was gezellig om elkaar te zien en te spreken.

  Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben we speciaal stilgestaan bij drie vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor WSV. We hebben Jurgen Meeuwsen en Werner Floris benoemd tot lid van verdienste. En Hans Weijers is sinds 8 januari erelid van WSV. WSV is blij en dankbaar voor de jarenlange inzet van deze mensen voor onze vereniging.

  De winterstop is achter de rug. De eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft vonden plaats op 14 januari. Het komend weekend is er voor het eerst een volledig programma. Geniet vooral van de wedstrijden die komen gaan, met hopelijk vooral sportief succes.

  Het bestuur streefde ernaar om op 1 januari 2023 weer volledig te zijn. Dat is niet gelukt. We hebben Mirjam Dijkstra bereid gevonden onze nieuwe secretaris te worden en Hans Korver om voorzitter te worden. De functie van eerste penningmeester is echter nog niet ingevuld. En ook hebben we nog geen bestuurslid Commissies.

  Voorheen hadden we in plaats van een bestuurslid Commissies een bestuurslid Algemene Zaken. Algemene Zaken is verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot ons complex. Vanaf 12 januari nemen Herman Meijer en Grardus Conijn Algemene Zaken voor hun rekening. Daar zijn we blij mee. Er is namelijk altijd genoeg te regelen aangaande ons complex. Herman en Grardus nemen echter geen plaats in het bestuur.

  Op zich is dat ook niet strikt noodzakelijk. Het afgelopen jaar hebben we het ook zonder bestuurslid Algemene Zaken gedaan. Het is echter wel essentieel dat er een goede verbinding is tussen Algemene Zaken en het bestuur. We hebben daarom besloten om van Algemene Zaken een commissie te maken. Het bestuurslid Commissies is dan de verbinding naar het bestuur toe. Niet alleen voor Algemene Zaken, maar ook voor andere commissies, zoals de kantinecommissie.

  Omdat het ons niet lukt om een penningmeester te vinden, hebben we onderzocht of we onze financiële administratie kunnen onderbrengen bij een administratiekantoor. We hebben een kantoor bereid gevonden dat te doen. Dat kantoor rekent gelukkig een gunstig tarief voor WSV, maar doet dat uiteraard niet gratis. Desondanks stelt het bestuur voor de financiële administratie extern onder te brengen. De leden kunnen in de bijzondere algemene ledenvergadering van 24 januari 2023 hun stem hierover uitbrengen. Hoe laat die ledenvergadering begint en wat de agenda is van deze bijzondere ALV kun je vinden onder de nieuwsberichten op de website.

  Eerder hebben we gemeld dat onze veldverlichting rondom het A-veld overschrijdingen geeft op wettelijke lichtnormen. Het lukt ons niet om de huidige veldverlichting binnen de normen te krijgen. Bovendien belast de huidige verlichting de lichtmasten te zwaar. We hebben daarom een aantal maanden geleden besloten de LED-verlichting van ons A-veld te vervangen.

  De nieuwe verlichting wordt op 23 en 24 januari geïnstalleerd. Op 3 februari wordt vervolgens de dynamische bediening van de nieuwe verlichting geleverd. Dat betekent dat we vanaf 3 februari een volledig functionerende nieuwe verlichting hebben rondom ons A-veld. In de tussentijd kunnen we onze verlichting wel gebruiken gelukkig.

  Kortom, ook in januari is er weer genoeg reuring bij WSV. Vanaf 21 is de meeste reuring weer te vinden op onze velden. En daar gaat het vooral om, we zijn immers een voetbalvereniging. Wij hebben in ieder geval al weer zin in de tweede seizoenshelft.

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide