• Test Text
 • Beste WSV-er,

  Februari 2020 was een rare voetbalmaand. Het tweede weekend van februari kampten we met een storm, waardoor de zondagwedstrijden werden afgelast. En daarna waren er alleen maar inhaal- en bekerwedstrijden. Pas op 8 maart heeft de KNVB weer een volledig competitieweekend ingepland. Gelukkig staan er nu – op het weekend van 22 en 23 maart na – tot aan het paasweekend gewoon competitiewedstrijden gepland.

  We zijn dan vier wedstrijden verder en daarna zal voor elk team duidelijk zijn of een kampioenschap of degradatie een reële mogelijk is. De komende wedstrijden worden daarvoor dus cruciale wedstrijden. Een uitgelezen mogelijkheid om als toeschouwer je favoriete team(s) aan te moedigen!

  Niet alleen op voetbalgebied verliepen de afgelopen weken relatief rustig. Dat gold ook op bestuurlijk vlak. De verschillende VTZ-commissies (senioren, jeugd jongens en meisjes-/dames) zijn echter de afgelopen weken hard aan het werk geweest. Waarbij de focus vooral op het volgende seizoen lag.

  Zo zijn er verschillende gesprekken geweest met de huidige trainers en hebben we inmiddels een nieuwe Hoofd Jeugd Opleidingen voor de jeugd jongens aangenomen, Marciano Sleeswijk. Marciano heeft zichzelf op de website van WSV al kort voorgesteld. Wij zijn blij met de komst van Marciano.

  De meisjes-/damesafdeling verlengt het contract van de huidige hoofdtrainer Peter Verkerk niet. De vacature voor een nieuwe hoofdtrainer staat open. Hopelijk vinden we ook voor deze positie snel een goede opvolger.

  Voor de bestuursvergadering van 2 maart hadden we de aanvoerders van de zaalvoetbalteams uitgenodigd. We hebben sinds enige tijd geen coördinator voor het zaalvoetbal meer. Dus de verbinding met de zaalvoetbalteams verwaterde. We spraken af dat we als bestuur vanaf nu rechtstreeks schakelen met de aanvoerders van de zaalvoetbalteams. Zij fungeren als contactpersoon voor en naar het bestuur.

  WSV heeft op dit moment nog twee zaalvoetbalteams. Ons tweede team kan nog wel een aantal spelers gebruiken. Dus wil je graag bij ons zaalvoetballen? Of weet je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in zaalvoetbal? Laat het ons dan weten. We brengen je dan in contact met de aanvoerder van WSV zv2.

  Het heeft organisatorisch wat tijd gekost. Maar de werkgroep Uitwerken Beleidsplannen gaat in maart van start met het uitwerken van de ambitie die we eerder dit seizoen hebben vastgesteld. Binnenkort hebben een afvaardiging van het bestuur en de werkgroep hun startbijeenkomst. Zodra er inhoudelijk voortgang te melden is, informeren we je daarover.

  Zo, en nu met z’n allen de (kunst)grasmat op de komende weken. De toeschouwers raden we aan niet op maar langs het veld te gaan staan en hun favoriete team(s) aan te moedigen. Graag zien we je op of langs het voetbalveld binnenkort!

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide