• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: juli 2021

  Beste WSV-er,

  In juni is ons oude A-veld vervangen door een nieuw kunstgrasveld. Ons A-veld ligt er weer picobello bij. Langs de reclameborden komt nog een boarding om de verspreiding van de rubberkorrels over ons complex te verminderen. Dat wordt verder in de zomervakantie opgepakt.

  In de tweede week van juli organiseerde het bedrijf SportsGen bij WSV de eerste Zaanstad Cup in 28 jaar. Dat was sportief gezien een succes. Voor het eerst in 9 maanden konden seniorenteams weer tegen elkaar voetballen en was er weer publiek welkom bij de wedstrijden. Daar was iedereen wel aan toe. Helaas bleek bijna niemand zich te houden aan de coronamaatregelen die nog gelden, zoals de 1,5-metermaatregel, de looproutes op het complex en op zaterdag 10 juli het zittend bijwonen van het toernooi. De maatregelen bleken voor SportsGen en voor ons ook niet handhaafbaar. Mede daarom hebben wij in samenspraak met SportsGen besloten het toernooi op zaterdag om 20:00 uur te eindigen, in plaats van om 22:30 uur. We hopen wel dat de Zaanstad Cup een nieuwe traditie wordt, want het is een unie evenement. We zijn benieuwd bij welke Zaanse vereniging het toernooi volgend jaar gehouden wordt.

  De opleving van de besmettingscijfers baart ons zorgen met het oog op de start van het nieuwe seizoen. Hopelijk krijgen we de vierde coronagolf onder controle en kunnen we een redelijk normaal voetbalseizoen tegemoet zien. Alle spelende leden staan namelijk te popelen om weer een normale competitie te draaien.

  Bij WSV start het voetbalseizoen traditioneel met het Freektoernooi. Dat toernooi is gepland in de 3e week van augustus. Communicatie over de exacte invulling van dat toernooi volgt later op onze website.

  Het aantal seniorenteams bij WSV groeit voor het derde seizoen op rij! Op zondag hebben we een extra herenseniorenteam. En op zaterdag starten we met drie nieuwe seniorenteams.

  Nu we sinds lange tijd weer seniorenvoetbal op de zaterdagmiddag hebben, hadden we wel wat puzzels te kraken. We zijn nog niet helemaal uit het trainingsschema, maar de andere puzzels hebben we opgelost. Za1 speelt haar thuiswedstrijden om 14:30 uur, Za2 en Za3 doen dat om 16:15 uur. Verder gaat de tap op zaterdag op zijn vroegst om 16:00 uur open. Als er thuis om 16:15 uur seniorenwedstrijden plaatsvinden, blijft de kantine op zaterdag tot 20:00 uur open.

  De zomervakantie is aangebroken. Sommige WSV-ers zijn al op vakantie, anderen hebben hun vakantie nog voor de boeg. Wij wensen iedereen in ieder geval een prettige vakantie toe. We zien je graag weer over een aantal weken op ons complex, op het veld of langs lijn!

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide