• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: maart 2022

  Beste WSV-er,

  De meeste coronamaatregelen zijn ingetrokken. Maar het virus is nog niet weg. De afgelopen weken werd niet alleen onze heren zondagselectie getroffen, maar ook een deel van het bestuur. Onze bestuursvergadering in maart kon daarom niet doorgaan.

  We hebben onze bestuursvergadering nog niet ingehaald, omdat we de afgelopen weken druk zijn geweest – en nog zijn – met een indirect effect van de oorlog in Oekraïne. De sporthallen in Wormer zijn namelijk ingericht als noodopvang voor vluchtelingen uit Oekraïne. Verschillende gebruikers van de sporthallen hebben daarom bij ons aangeklopt of ze onze hal kunnen gebruiken.

  We hebben inmiddels verschillende overleggen gevoerd met deze partijen en met de Gemeente Wormerland. Dit heeft er toe geleid dat onze hal op doordeweekse ochtenden wordt gebruikt voor schoolgym. Daarnaast gaat de Koepel Zaanstreek onze hal gebruiken voor zaalvoetbalwedstrijden op maandag-, woensdag- en vrijdagavond. We gaan proberen om op vrijdagavond onze kantine te openen voor de zaalvoetballers en meegekomen publiek. Of dat laatste gaat lukken is op dit moment nog niet helemaal zeker. Het wordt de komende tijd in ieder geval wel drukker op ons sportcomplex.

  Op maandag 21 maart 2022 hebben we een bijzondere algemene ledenvergadering gehouden. We hebben daarin aan onze leden het besluit tot fusie met de beheervereniging WSV Sportcomplex voorgelegd. Onze leden besloten unaniem om in te stemmen met de fusie.

  De fusie vindt plaats per 1 juli 2022. Vanaf dat moment zijn we als vereniging WSV’30 weer de beheerder van ons sportcomplex. Dat maakt een aantal dingen voor ons als vereniging simpeler. Maar voor bijvoorbeeld onze penningmeester betekent dit juist een iets complexere wereld. Nu kan onze huidige penningmeester dat goed aan. Alleen heeft Jan aangegeven na 20 jaar penningmeesterschap na de fusie te willen stoppen.

  We zijn dus naarstig op zoek naar een nieuwe penningmeester. Heb je mogelijk interesse in deze functie, neem dan contact met ons op via secretariaat@wsv1930.nl. We vertellen je dan wat de functie inhoudt. Bovendien is Jan bereid je nog een tijdje te ondersteunen in deze mooie WSV-functie.

  De lente is begonnen. Dat betekent dat het op en langs de velden geriefelijker wordt om de bal te zien rollen. Bovendien zijn de meeste coronamaatregelen opgeheven. We kunnen binnen onze vereniging dus weer volop de verbinding zoeken met elkaar. Op het veld, rondom het veld en in onze kantine. Wij nodigen je uit dat vooral te doen. Zo draag je een steentje bij aan een fijn en gezond WSV’30!

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide