• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: mei 2021 (corona-update)

  Beste WSV-er,

  Gelukkig, de volgende ronde aan versoepelingen gaat door! Dat heeft ook een positieve invloed op onze vereniging.

  Het betekent dat spelers vanaf 27 jaar vanaf 19 mei weer in groepsverband buiten kunnen trainen. Nog wel op 1,5 meter afstand en in een maximale groepsgrootte van 30 personen, maar toch. Een hele stap vooruit.

  Ook onze sporthal kan weer voor trainingen gebruikt worden. Voor spelers vanaf 18 jaar in groepjes van twee en een trainer, op minimaal anderhalve meter afstand. Spelers van 17 jaar en jonger kunnen gewoon trainen en onderlinge wedstrijden spelen zonder 1,5 meter afstand.

  De KNVB gaat volgende week met de Minister in overleg of er voor het buitenvoetbal al eerder de stap naar fase 3 van het versoepelingsplan kan worden gemaakt. Namelijk om vrij trainen voor alle senioren mogelijk te maken en om lokale jeugdwedstrijden toe te staan. Wij zijn benieuwd wat er uit deze bespreking gaat komen.

  De Regiocup voor de jeugd wordt lastig om in zijn gewenste vorm te organiseren. De KNVB heeft er echter nog geen streep door gezet. De KNVB neemt voor de Pinkster een beslissing hierover.

  Wij willen deze zomer een nieuw A-veld laten aanleggen. Wij hebben hierover op 10 mei 2021 een overleg gehad met de Stichting WSV’30. Of dat planningstechnisch nog gaat lukken, zullen we zien. Maar het besluit om het A-veld te vervangen is genomen.

  Kortom, we kijken zo langzamerhand weer vooruit naar een mooie toekomst. Laten we hopen dat die toekomst heel snel aanbreekt!

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide