• Test Text
 • Beste WSV-er,

   De competities zijn nu even onderweg. Veel teams draaien lekker mee in hun competitie, maar er zijn ook aardig wat teams die het zwaar hebben. Bij de heren senioren valt op dat de meeste teams bovenin meedraaien. Ons eerste elftal staat na 6 wedstrijden spelen bovenaan en de periodetitel is in zicht. Nu gaat de eerste periode over 8 wedstrijden, dus we zijn er nog niet. De beslissing over deze periodetitel valt zeer waarschijnlijk in het weekend van 17 november. Hoe het ook zij, we hopen dat elk team de komende weken de volle winst pakt. Dat geeft toch een fijn gevoel, wanneer je het veld afstapt.

   Onze oproep om de verplichte vrijwilligerstaken in te vullen door op zaterdag wedstrijden te fluiten op een volledig veld, heeft geresulteerd in 3 aanmeldingen. Daar zijn we blij mee! Natuurlijk kunnen we altijd meer scheidsrechters op zaterdag gebruiken. Dus als je geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid in plaats van het draaien van een kantinedienst of een bestuursdienst, neem dan contact op met ons bestuurslid Mirjam Dijkstra.

   Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons jeugdtoernooi (voorheen FEBO-toernooi) in 2020 willen organiseren. De vrijwilligers die dat de voorgaande jaren hebben gedaan, hebben aangegeven te stoppen met het organiseren van dat toernooi. Lijkt het je wat om dit op te pakken, of wil je daar eerst meer informatie over? Neem hiervoor contact op met Mirjam Dijkstra of met onze jeugdvoorzitter Rob Luttik.

   En dan zijn we er nog niet wat vacatures betreft. Onze voorzitter Nico Kramer is ad interim voorzitter. Zijn ad-interimperiode heeft hij al een aantal malen verlengd. Maar Nico heeft aangegeven in mei 2020 toch echt de voorzittershamer te willen overgeven aan iemand anders. Denk je nu “Hé, dat is iets voor mij!” of weet je een andere kandidaat? Laat dit dan weten aan één van onze bestuursleden. Dat brengt ons hopelijk verder in het vinden van een opvolger voor Nico.

   De boiler van onze watervoorziening loopt op zijn laatste benen. Hij lekt inmiddels behoorlijk. In de eerste week van november hebben we daarom de opdracht gegeven om een nieuwe boiler te plaatsen. Wanneer die precies komt weten we nog niet. We gaan er van uit op tijd, zodat we warm water blijven houden, juist in de steeds kouder wordende maanden van het jaar.

   Eerder hebben we in het maandnieuws gemeld dat onze waterinstallatie aardig is verkalkt en dat daarom douches beginnen te haperen. De douche in kleedkamer 11 valt vaak uit.
  Een nadere analyse heeft uitgewezen dat de verkalking niet zo erg is dan we dachten. Het is in ieder geval niet de oorzaak van de problemen met de douches in kleedkamer 11. De waterthermostaat in deze kleedkamer is kapot. En het beveiligingssysteem in onze watervoorziening zorgt er voor dat de watertoevoer wordt afgesloten wanneer het water te heet wordt.
  Het is goed om te weten dat het beveiligingssysteem werkt. Maar nu we weten wat het probleem is in kleedkamer 11, willen we dit zo snel mogelijk oplossen. In de eerste week van november nemen we contact op met onze leverancier om de problemen te verhelpen. Daarbij vragen we ook een offerte op om de thermostaten van de andere kleedkamers te controleren. Om problemen zoals nu in kleedkamer 11 tijdig te kunnen voorkomen.

   Ten slotte willen we je wijzen op de algemene ledenvergadering die op maandag 18 november in onze kantine plaatsvindt. Meer informatie over de algemene ledenvergadering vind je elders op onze website. Hopelijk tot dan (of op een ander moment langs de lijn)!

   

  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide