• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: november 2020

  Beste WSV-er,

  Tja, wat valt er over de afgelopen maand te vertellen? Niet veel. Door de lockdown liggen veel activiteiten stil bij WSV.

  De trainingen van de jeugd gaan gelukkig wel gewoon door. En in het weekend worden soms onderlinge jeugdwedstrijden georganiseerd. Het bestuur heeft begin november ook afspraken gemaakt voor de trainingen van de senioren. Die zijn nu beperkt tot trainingen in groepjes van twee. Het ziet er naar uit dat dit binnenkort verruimd kan worden naar groepjes van vier. Ben je 18 jaar of ouder en wil je trainen? Neem dan contact op met je leider of aanvoerder. Die weet hoe dat allemaal in zijn werk gaat of kan dat navragen bij de desbetreffende VTZ-afdeling.

  Als bestuur kijken we natuurlijk goed naar de financiële ondersteuningsmaatregelen die de overheid biedt. In het derde kwartaal van 2020 kwamen we daarvoor niet in aanmerking. In augustus en september liep alles namelijk als vanouds en hebben we een goede kantineomzet gedraaid. Voor het vierde kwartaal van 2020 zullen we wel een beroep doen op de financiële maatregelen waarvoor we als WSV in aanmerking komen. We doen dat onder andere in overleg met de Stichting WSV’30. Binnenkort zitten we daarover met de stichting om tafel.

  Op maandag 16 november vindt onze algemene ledenvergadering plaats. Je kunt je daar nog voor aanmelden tot en met zondag 15 november. De agenda van de ALV en het verslag van de vorige ledenvergadering vind je op onze website.

  Het ziet er naar uit dat er voorlopig weinig verandering komt in de huidige situatie met betrekking tot wedstrijden en trainingen. De KNVB houdt er rekening mee dat de eerste wedstrijden in het weekend van 16 en 17 januari 2021 kunnen plaatsvinden. Uiteraard is dat afhankelijk van het verloop van de coronabesmettingen. We zullen het helaas moeten afwachten.

  Wij hopen vooral dat iedereen gezond blijft, zodat we elkaar over een aantal weken allemaal weer op de club kunnen treffen.


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide