• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: november 2021

  Beste WSV-er,

  Helaas. Vanaf 14 november 2021 mag er voorlopig geen publiek aanwezig zijn bij wedstrijden. Gelukkig kunnen de trainingen en wedstrijden wel gewoon doorgaan. Maar het is wel een stuk minder gezellig natuurlijk.

  Ondanks dat publiek niet meer aanwezig mag zijn, moeten we bij de senioren nog wel de CoronaCheck uitvoeren. Hoe dit er precies uit komt te zien en wat dit betekent voor de coronamaatregelen die vanaf 11 november bij ons van kracht zijn, informeren we je binnenkort in een ander bericht over.

  In het maandnieuws van oktober 2021 meldden we dat ons verhoogde toegangshek meteen verbogen was door ongewenste bezoekers van ons sportcomplex. Inmiddels hebben we het toegangshek gerepareerd met een stevigere constructie. Hopelijk blijft deze wel heel en houden we de vernielingen en de vele rommel op de velden nu buiten de deur.

  In de tweede week van november zijn we begonnen met het ophogen en uitvlakken van de materiaalhokken onder de tribune. Wanneer dit is afgerond zijn we in staat om de materiaalhokken beter in te richten voor onze trainers.

  Wij hopen dat de vierde coronagolf snel minder wordt, zodat we elkaar snel weer langs de lijn en in de kantine kunnen begroeten. Bijvoorbeeld tijdens de nieuwjaarsreceptie. Die hebben we vorig jaar helaas niet kunnen houden. Voor 2022 hebben we haar gepland op zondag 9 januari 2022. Het zou een mooie start zijn van 2022 na de gedeeltelijke lockdown waar we nu mee te maken hebben. Wij kijken er in ieder geval naar uit!

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide