• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: november 2022

  Beste WSV-er,

  De afgelopen maand zijn we bezig geweest met het verder aanpassen van onze verzekeringen. Dit vanwege de fusie op 1 juli 2022 met de voormalige stichting die ons complex beheerde.

  Daarnaast hebben we ook aardig wat tijd besteed aan onze veldverlichting langs het A-veld. Sinds de plaatsing van onze LED-verlichting 3,5 jaar geleden, heeft de verlichting voor overlast in de buurt gezorgd. Sinds februari dit jaar valt onze verlichting langs het B-veld binnen de wettelijke normen. Voor de verlichting langs het A-veld geldt dat nog niet op een aantal plekken. En we krijgen dat niet echt goed.

  We hebben daarom een gerenommeerd bureau in de hand genomen om te komen tot een oplossing hiervoor. We zijn tot de conclusie moeten komen dat de huidige veldverlichting langs ons A-veld vervangen moet worden. Daarnaast moeten de lichtmasten een keuring ondergaan. De offertes voor beide trajecten hebben we vorige week getekend. We verwachten dat we begin volgend jaar nieuwe veldverlichting hebben langs ons A-veld die we zo kunnen afstellen dat we wel binnen de wettelijke normen blijven.

  Op zondag hebben we als spelers en supporters jarenlang Ome Jan de bestuursdienst zien verrichten. Eind vorige week heeft Ome Jan van de dokter het advies gekregen om hiermee te stoppen. Het vertrouwde gezicht in het wedstrijdsecretariaat op zondag is dus ineens weg. Wij vinden het voor Ome Jan droevig dat hij zijn vrijwilligerswerk bij ons heeft moeten neerleggen. Wij zijn dankbaar dat hij dat al die jaren voor WSV heeft willen doen.

  Het betekent ook dat we de bestuursdiensten op zondag op een andere manier moeten invullen. Net als op de zaterdag kun je je inschrijven om de bestuursdienst te doen. Daarmee verricht je 1 van de 3 verenigingsdiensten die je elk seizoen verplicht bent om te doen. Je mag je uiteraard voor meerdere bestuursdiensten inschrijven. Bij onvoldoende inschrijvingen voor de bestuursdiensten, kan het zijn dat je door WSV wordt ingedeeld op een bestuursdienst op zondag. Hopelijk blijven de bestuursdiensten op zondag ingevuld. De bestuursdienst is toch het visitekaartje van WSV voor bezoekende verenigingen.

  Als het gaat om dat visitekaartje, hebben we daar allemaal een rol in. De maandagochtendploeg – die geregeld ook doordeweeks even de handen uit de mouwen steekt – heeft elke week zijn handen vol aan het opruimen van ons complex, zowel langs het veld als in de kleedkamers. Vooral spelers lukt het niet om dingen weg te gooien in de prullenbakken en laten rotzooi achter op de grond. Vorige week heeft een jeugdspeler een doos eieren mee genomen om tegen de muren van de kleedkamer stuk te gooien. Een behoorlijke klus voor onze maandagochtendploeg om schoon te krijgen.

  We roepen iedereen – vooral spelers, leiders en trainers – op om de kleedkamers en de gangen schoon achter te laten na gebruik. Zodat het volgende team in een schone kleedkamer komt. En ook de maandagochtendploeg zich met andere noodzakelijke klussen op ons sportcomplex bezig kan houden. We kunnen allemaal helpen om WSV er voor gasten en voor onszelf prettig uit te laten zien. We roepen je op om je steentje hieraan bij te draaien door dingen die jij of je teamgenoot gebruikt op te ruimen. Samen zijn we WSV en alleen samen maken we van WSV een prettige vereniging.


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide