• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: oktober 2021

  Beste WSV-er,

  Het seizoen is nu een paar weken ver en bijna elk team is lekker aan de gang met trainen en wedstrijden spelen. Sommige teams hebben last van aardig wat blessures en dan is het elke week een hele toer om een volwaardig team op de been te brengen. Bij MO17 lukte dat helaas niet meer. We hebben moeten besluiten dit team terug te trekken. Vervelend voor de alle direct betrokkenen natuurlijk. Hopelijk vinden de speelsters en begeleiding een nieuwe plek waar ze een fijn seizoen kunnen draaien.

  Ook achter de schermen gebeurt er genoeg. We hebben het toegangshek hoger gemaakt om te voorkomen dat de jeugd van Wormer op ons complex komt wanneer het gesloten is. Dat is nodig omdat ze veel rommel op de velden achter laten, vernielingen plegen en soms voor geluidsoverlast zorgen. Helaas hebben de niet gewenste bezoekers ons verhoogde hek meteen verbogen om de toegang tot ons complex mogelijk te maken. We zijn in overleg met onze leverancier voor een betere oplossing.

  Een paar weken geleden bleken uit de ruimte waarin we apparatuur hebben staan om de tv’s in de kantine en het geluid op ons complex aan te sturen, wat zaken te zijn ontvreemd. Dat betekende dat het een en ander niet meer werkte. Op 6 oktober is een deel hersteld, maar alles werkt nog niet naar behoren. We blijven met onze leverancier zoeken naar een oplossing voor de problemen.

  Verder nemen we de materiaalhokken onder de tribune onder handen. We hebben rommel opgeruimd en laten de vloer uitvlakken. De spullen uit de materiaalhokken slaan we tijdelijk op in de blauwe container die nu op even op ons complex staat. De bedoeling is dat onze trainers en begeleiders eind oktober de aangepaste materiaalhokken weer kunnen gebruiken.

  In mei hebben we vanwege de coronamaatregelen onze algemene ledenvergadering afgelast. Op maandag 15 november vindt de volgende ledenvergadering plaats. De officiële uitnodiging voor deze ledenvergadering plaatsen we eind oktober op de website.

  Op 13 oktober kwam de burgemeester van Wormer bij ons op bezoek. De kennismakingsronde van de burgemeester was al eerder gepland, maar kon toen vanwege de coronamaatregelen niet door gaan. Hoewel elke vereniging natuurlijk zo haar eigen organisatorische uitdagingen heeft, was de burgemeester onder de indruk van WSV. Vooral van het enthousiasme van onze vrijwilligers en van de jeugd die op de velden aan het trainen was. Dat is fijn om te horen natuurlijk. Laten we met zijn allen dit enthousiasme koesteren. Dan blijft het leuk(er) om bij WSV te zijn!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide