• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: oktober 2022

  Beste WSV-er,

  De herfstvakantie is begonnen. Dat betekent voor veel jeugdteams dat hun eerste competitie erop zit. Die teams worden opnieuw ingedeeld en beginnen na de herfstvakantie aan een nieuwe competitie. De rest van de teams speelt gewoon volop door in hun competitie. Zoals altijd zijn er teams die het zwaar hebben en teams die in de top meespelen. Het is nog te vroeg in het seizoen om te beoordelen of de lage of hoge stand in de ranglijst geflatteerd is. Dat zullen de komende weken uitwijzen. Van de selectieteams draaien WSV zo1 en WSV VR1 bovenin mee. WSV zo2, de zaterdagselectieteams en JO18-1 moeten hun draai nog vinden. Hopelijk gaat dat lukken. Het voetbalt het fijnst als je wint namelijk..

  De commissie die zoekt naar nieuwe bestuursleden heeft op 5 oktober met een aantal WSV-ers om tafel gezeten. Om met hen na te denken over hoe we invulling kunnen geven aan de vacatures die er binnen het bestuur van WSV zijn. De denkrichting is nu dat we proberen om de opengevallen taken wat meer in groepjes te verdelen. We denken dat het beter haalbaar is als we taken in kleinere porties opknippen. De commissie gaat op zoek naar WSV-ers die geneigd en genegen zijn hier invulling aan te geven. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan contact op met de commissieleden. De commissie bestaat uit Martijn van Malsen, Albert Veldt, Jeroen Hazes en Frank van der Heide. Je kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met de huidige bestuursleden.

  In het vorige maandnieuws meldden we dat we in gesprek zouden gaan met de BOA’s van de gemeente Wormerland. Over de overlast die we ervaren van jongeren die zich buiten de openingstijden op ons complex bevinden. We hebben veel last van achtergelaten rommel op en rondom de velden en soms ook van vernielingen.

  We hebben het gesprek met de BOA’s gevoerd. Er worden wat kleine dingetjes aangepast bij de ingang van ons complex. Verder zullen de BOA’s overdag wat vaker langs ons complex rijden. Het beste wat we echter kunnen doen is om de politie te bellen op 0900-8484 als we zien dat jongeren op ons complex zijn buiten de openingstijden. De politie kan dan een proces verbaal opstellen. Wanneer wij constateren dat er jongeren onbevoegd op ons complex zijn, zullen we voortaan meteen de politie inschakelen.

  We gaan onze frituurinstallatie vervangen. De huidige installatie loopt op gas en vertoont al enige tijd kuren. We schaffen een elektrische frituurinstallatie aan. Die is een stuk goedkoper in het gebruik. We hebben immers veel zonnepanelen op ons dak. En de nieuwe installatie hoef je niet geheel in te schakelen, maar kun je in delen aanzetten.

  Op 14 oktober bereikte ons het droevige nieuws dat ons erelid Marga Meeuwsen is overleden. Marga was al geruime tijd ziek, maar het blijft verdrietig. Marga is zo’n 50 jaar geleden echt bij WSV betrokken geraakt toen haar man Cock in het eerste elftal van WSV speelde. Daarna ook toen haar zoons Jurgen en Gerben in onze jeugd voetbalden. Marga heeft tientallen jaren vele vrijwilligerstaken voor WSV gedaan. Vooral als lid van de kantinecommissie, waarin ze jarenlang de indeling van de kantinediensten voor haar rekening nam, maar ook als omroepster en als redactie van ons voormalige clubblad de WSV-er. Hoewel Marga zelf geen meter bij WSV gevoetbald heeft, verliest WSV in Marga een rasechte WSV-er. We zullen haar missen. Wij wensen Cock, Jurgen, Gerben en de rest van de familie veel sterkte toe de komende tijd. Onze commissie Lief & Leed zal eveneens een stukje aan Marga wijden elders op onze website.

  Zo gebeuren er niet altijd vrolijke dingen binnen onze vereniging. Gelukkig kunnen we binnen onze club ook troost en steun vinden bij elkaar wanneer dat nodig is, naast het plezier dat we beleven aan het voetbal. Het is mooi dat er ruimte is voor beide binnen WSV.


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide