• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: september 2020

  Beste WSV-er,

  Het maandnieuws van september heeft even op zich laten wachten, vanwege de vakanties van een aantal bestuursleden. Maar dat biedt wel de mogelijkheid om het begin van het nieuwe voetbalseizoen mee te nemen in dit nieuwsbericht.

  De opstart van het nieuwe seizoen verliep toch anders dan normaal. Natuurlijk vanwege corona. Inmiddels draait alles gelukkig. De voorrondes van de bekercompetities zijn achter de rug. En het eerste competitieweekend ligt eveneens achter ons. Lekker om weer op en langs het veld te staan.

  Voor de heren senioren startte het seizoen traditioneel met het Freek Hypotheek Toernooi. Dat werd door het mooie weer en de hunkering van iedereen om weer te gaan voetballen een succes. Wel bleek het handhaven van de coronamaatregelen helaas erg lastig. En ook op de donderdagavonden en in de voetbalweekenden blijkt dat zo te zijn. De coronawerkgroep komt daarom op 24 september weer bij elkaar om te kijken welke oplossingen we hier voor kunnen verzinnen. We hebben namelijk met zijn allen de verantwoordelijkheid om het verspreiden van corona tegen te gaan.

  Zoals gezegd, het eerste competitieweekend zit er op. Voor iedereen toch een spannend moment om te zien waar we staan. Nu zegt één competitiewedstrijd nog niet zo heel veel. Maar toch, het is wel lekker om meteen punten te pakken. Dat is helaas natuurlijk niet elk team gelukt.

  Zo kwamen onze vrouwenteams helaas van een koude kermis thuis. Maar bijvoorbeeld ons G-team en alle herenseniorenteams haalden punten. Fijn ook om te zien dat WSV 1 in de 3e klasse meteen 3 punten wist te pakken. Een mooi begin!

  We hopen dat iedereen de komende weken lekkere wedstrijden speelt, of ziet langs de lijn. Veel succes en plezier dus op en langs de velden!

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide