• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: september 2021

  Beste WSV-er,

  Eindelijk, het voetbalseizoen is begonnen! De poulefase van de bekercompetitie is achter de rug. In het weekend van 25-26 september begint de reguliere competitie. We hopen dat we voor het eerst sinds het seizoen 2018-2019 weer een volledig seizoen kunnen draaien.

  De coronamaatregelen die vanaf 25 september gaan gelden, zorgen wel voor een puzzel voor wat betreft het gebruik van onze kantine. Onze sportkantine valt namelijk onder de horeca en dus zou een coronabewijs voor bezoekers verplicht zijn. Voor sportkantines geldt echter een aangepast protocol. Op 23 september hebben we een bestuursvergadering over hoe we dat protocol precies bij ons gaan toepassen. De besluiten die we daarover nemen, publiceren we uiteraard op onze website.

  Behalve trainingen en wedstrijden komt er ook weer ruimte om activiteiten te organiseren. Zo wordt op 24 september onze jaarlijkse penaltybokaal voor de jongste jeugd georganiseerd. Fijn om te zien dat ook wat dat betreft het verenigingsleven weer op gang komt.

  Kom daarom vooral naar ons sportcomplex toe. Om te trainen, om te voetballen, om deel te nemen aan een leuk evenement of om je broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin aan te moedigen. En bovenal: geniet ervan!

   

  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide