• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: januari 2022

  Beste WSV-er,

  De feestdagen zijn achter de rug. Helaas weer niet zoals we dat waarschijnlijk graag zouden willen, vanwege de coronamaatregelen. Die coronamaatregelen zijn ook de reden dat we onze nieuwjaarsreceptie hebben afgelast. Wij wensen je daarom langs deze weg een goed en gezond 2022 toe. Wanneer we zonder beperkingen in onze kantine bij elkaar kunnen komen, organiseren we een vervanging van de nieuwjaarsreceptie.

  Gelukkig mogen we vanaf 15 januari weer volledig trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Dus zonder beperking van aantallen, tijd en het 1,5 meter afstand houden. Ons clubgebouw is open, maar de kantine is uiteraard gesloten. Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn op ons complex.

  Personen vanaf 13 jaar moeten in het clubgebouw altijd een mondkapje dragen (behalve onder de douche). Spelers vanaf 18 jaar moeten daarnaast in het clubgebouw een geldig coronatoegangsbewijs bij zich hebben. Dit toegangsbewijs kan worden gecontroleerd door je trainer, je leider, jouw aanvoerder of door iemand van het bestuur. Bovendien moeten volwassenen in het clubgebouw 1,5 meter afstand van elkaar houden. Heb je geen geldig coronatoegangsbewijs? Kleed je dan voorafgaand en na de training of wedstrijd thuis om.

  Tussen kerst en oud en nieuw hebben we de volgende stap gezet in het voorbereiden van de fusie tussen onze vereniging en de Stichting WSV. De stichting is inmiddels omgezet in een vereniging, zodat de fusie zonder extra kosten kan plaatsvinden.

  Daarnaast hebben we de akte van fusie getekend bij de notaris. Tegen het fusievoorstel kan officieel bezwaar gemaakt worden bij de notaris. De bezwaartermijn is een maand en loopt begin februari af. Als er geen bezwaren zijn aangetekend, organiseren we een extra ledenvergadering om het besluit tot fusie voor te leggen aan onze leden. De akte van fusie en begeleidende stukken zijn in te zien bij onze secretaris. Als je dat wil, stuur dan even een mailtje aan secretariaat@wsv1930.nl

  De komende weken zijn er dus geen wedstrijden tegen andere verenigingen. De KNVB treft voorbereidingen om vanaf het weekend van 29 en 30 januari weer officiƫle wedstrijden te laten plaatsvinden. Of dat ook echt gaat gebeuren, hangt af van de uitkomsten van de volgende coronapersconferentie. Wij zijn ieder geval al begonnen daar driftig voor te duimen.


  Het bestuur

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide