• Test Text
 • Maandnieuws Bestuur: maart 2021

  Beste WSV-er,

  Eindelijk zijn er wat lichte versoepelingen van de lockdown. Dat betekent voor ons dat iedereen van 26 jaar en jonger gewoon kan trainen en onderlinge wedstrijden mag spelen. Voor spelers van 27 jaar en jonger mag er in groepen van vier worden getraind. Het is helaas nog niet wat we graag willen, maar het is al iets.

  De competities voor dit seizoen zijn nu helemaal van de baan. Ook voor de teams die uitkomen in de A-categorie. De KNVB heeft nog wel de Regiocup op de plank liggen. De bedoeling is dat elk team in de Regiocup een kleine hele of halve competitie speelt tegen teams uit de buurt. Zodat de verplaatsingen van teams wordt beperkt. Het hangt natuurlijk af van wanneer de coronamaatregelen verder worden versoepeld of – en zo ja, in welke vorm – de Regiocup gaat plaatsvinden. De KNVB houdt wel aan dat wedstrijden in de Regiocup tot ver in juni kunnen plaatsvinden. Laten we hopen dat de Regiocup er komt. Dan is namelijk de situatie ontstaan dat elk team gewoon weer lekker de wei in kan.

  Verder is er niet zo heel veel te melden. De werkgroep voor het nieuwe A-veld is weer een stapje verder in haar onderzoek. We hebben nog geen beslissing genomen over het nieuwe A-veld.

  Ten slotte heb je op onze website kunnen lezen dat we een overeenkomst hebben gesloten met Kids Kinderopvang uit Purmerend voor het vestigen van een Sport BSO op ons complex. De Sport BSO zal begin juli haar deuren openen. Uiteraard hebben we met de Sport BSO afspraken gemaakt, zodat dit goed samengaat met eventuele WSV-activiteiten die overdag of in het begin van de avond plaatsvinden.

  De lente is inmiddels begonnen. Hopelijk wordt in april het coronaklimaat ook wat zachter dan nu. We zijn er echt aan toe!


  Het bestuur.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide