• Test Text
 • Beste leden en ouders van jeugdleden,

  Een nieuw seizoen staat voor de deur of is eigenlijk al gestart met de trainingen en de eerste bekerwedstrijden.

  De lange hete zomer is binnen de vereniging WSV’30 niet alleen gebruikt om uit te rusten en vakantie te vieren. In deze periode zijn ook veel vrijwilligers binnen onze vereniging al bezig geweest met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. De kantine, kleedkamers, tribune en de velden zijn zoals elk jaar weer grondig schoongemaakt en opgeknapt. Kleine reparaties zijn uitgevoerd. De kunstgrasvelden zijn geveegd en gezogen met een soort stofzuiger en het veld met het echte gras is voorzien van dunne zandlaag en doorgezaaid met graszaad.  Ook rond de velden zijn de paden onkruid vrijgemaakt en aangeveegd.

  De Papierploeg heeft ook in de zomerperiode gewoon doorgewerkt. Door vakanties binnen de ploeg was het af en toe schipperen om al het papier in Wormer en Jisp op te halen, maar het is allemaal wel weer gelukt. Dit oud papier levert onze vereniging toch elk jaar weer vele duizenden euro’s op die we kunnen besteden aan extra’s bv binnen de Jeugdafdeling.

  De Kantinecommissie is al weken bezig met het indelen van de bezetting achter de bar in de kantines, zowel rond de wedstrijden als op de donderdagavond na de trainingen.

  De Technische commissies van zowel de Jeugd als de senioren hebben de afgelopen weken gebruikt om de teams samen te stellen en in te schrijven bij de KNVB en afspraken te maken met de trainers en de leiders van de teams. Ook zijn er nieuwe trainers aangesteld om de spelers en speelsters goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

  Ook achter de schermen zijn er veel werkzaamheden verricht. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Ledenadministratie die moet zorgen dat alle mutaties op tijd verwerkt worden en de vrijwilligers die zich bezig houden met de inning van de contributie. Zo zijn er nog veel meer vrijwilligers die al weken bezig zijn met het voorbereiden van het nieuwe seizoen.

  Tijdens het sportieve seizoen zijn er nog veel meer vrijwilligers actief binnen onze vereniging, denk maar aan scheidsrechters, elftalleiders, trainers, maar ook ouders die elke week de jeugdspelers- en speelsters naar de uitwedstrijden rijden met hun auto.

  Zoals u ziet zijn er altijd heel veel vrijwilligers actief binnen de vereniging WSV’30, maar we komen altijd vrijwilligers tekort op heel veel terreinen. Daarom doe ik hierbij een oproep aan u allen om een beetje van uw tijd te besteden aan onze vereniging en u op te geven als vrijwilliger of vrijwilligster. Iedereen is welkom.

  Ik wens u namens het Bestuur van WSV’30 een heel goed en sportief seizoen toe. Soms zijn prestaties belangrijk, maar vaak gaat het ook om het plezier dat we met elkaar aan het voetbal beleven.

  N.A. (Nico) Kramer.

  Voorzitter.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide