• Test Text
 • Nieuwe Hoofdtrainer WSV 1930 Dames 1
  13 feb 2024
 • Wij zijn trots en verheugd te kunnen aankondigen dat Jeffrey van Delft met ingang van seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer/coach van WSV 1930 Dames 1 wordt. Dames 1 speelt in de 2e klasse KNVB op zondag en heeft een selectie met jonge meiden die enthousiast, leergierig en talentvol zijn. Jeffrey neemt het stokje over van RenĂ© Oomen die de Dames 1 de afgelopen jaren door een gedegen training naar een hoger plan heeft getild en we hopen met Jeffrey een trainer te hebben binnengehaald die de meiden nog verder kan brengen in hun ontwikkeling.

  Jeffrey van Delft heeft al jaren ervaring als trainer bij diverse clubs, o.a. Purmerend, Purmersteijn, FC Volendam, Kampong, Legmeervogels, De Bilt en Buitenveldert. Ook heeft hij ervaring als hoofd jeugdopleidingen bij De Bilt en RKAVIC en is hij al jarenlang privé voetbaltrainer en personal trainer.

  Na jarenlang jeugd jongens en senioren heren te hebben getraind en begeleid, heeft hij bij Buitenveldert de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal. Als ervaren en enthousiaste trainer zal hij de Dames 1 van WSV 1930, uitkomend in de 2e klasse, begeleiden en hun talenten en vaardigheden nog verder gaan ontwikkelen. Ook zal hij vanuit de jeugd de ontwikkelingen blijven volgen zodat er een goede doorstroom zal plaatsvinden.

  Op dit moment heeft WSV 1930 een zeer gezonde, gezellige, en nog steeds groeiende meiden- en damesafdeling met een MO13, twee MO15, een MO17, een MO20, een Dames 7x7 en 2 damesteams waarvan 1 recreatief.

  We zien uit naar een sportief seizoen 2024-2025!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide