• Test Text
 • Nieuwe speler
  14 jun 2024
 • Beste leden en supporters van WSV '30,

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat Soner Gedik zich komend seizoen bij ons team zal voegen. Soner woont in Wormerveer samen met zijn vrouw en brengt een schat aan ervaring en technische vaardigheden met zich mee. Hij is een veelzijdige speler die zowel als middenvelder als hangende buitenspeler uitstekend uit de voeten kan, vooral in kleine ruimtes.

  Soner heeft eerder gespeeld bij gerenommeerde clubs zoals KFC, SV Argon, Sparta Nijkerk, Zwaluwen '30, Saenden en ZVV Zaandijk. Met deze rijke ervaring achter zich, zijn we ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons team.

  Het prachtige complex van WSV '30 en de mogelijkheid om te spelen onder trainer Arjen Zwaan waren voor Soner belangrijke redenen om voor onze club te kiezen. Wij zijn trots dat hij voor WSV '30 heeft gekozen en kijken uit naar de successen die we samen kunnen behalen.

  Laten we Soner een warm welkom heten en hem ondersteunen in het komende seizoen. We zien jullie graag allemaal op het veld om hem aan te moedigen!

  Met sportieve groet,

  VTZ-Senioren

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide