• Test Text
 • Nieuwe website - nieuwe webmaster
  28 aug 2018
 • Zoals in maart van dit jaar al aangekondigd heeft WSV besloten de communicatie centraal via Sportlink te laten lopen. Daarmee is er veel meer structuur in de communicatie en worden gegevens niet meer in verschillende systemen vastgelegd.
  Ook de website is vernieuwd en direct gekoppeld aan Sportlink (en dus de voetbal.nl app). Hierdoor zijn gegevens, en dan met name de wedstrijdgegevens en teamindelingen, actueler en betrouwbaarder.
   
  Na 18 jaar leek dit mij ook een logisch moment om het beheer van de website over te dragen. Gelukkig is Alex Sweserijnen bereid gevonden het beheer van de website over
  te nemen. Ik wil iedereen waar ik de afgelopen jaren mee heb samengewerkt om de website actueel te houden en te voorzien van de nodige (nieuws)berichten enorm bedanken voor aanlevering en de plezierige samenwerking. Ik ga geen namen noemen want dan vergeet ik mogelijk mensen en dat zou geen eer doen aan de inzet van deze personen maar dat het in 18 jaar veel zijn geweest mag duidelijk zijn.
   

  Ik wens Alex veel succes met de nieuwe website en hoop dat er een aantal leden of ouders willen helpen door als redacteur van de website te kunnen fungeren. Heb je interesse om te helpen berichten op de site te zetten, neem dan contact op via webmaster@wsv1930.nl.
   
   Met vriendelijke groet,
   Erwin Loman

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide